Kulcsszó keresés /


Hogyan tűnjünk fiatalabbnak?

  • 2015. április 20.

Fiatalság bolondság... Az viszont már korántsem bolondozás tárgya, hogy 25-30 éves korunktól kezdve már igencsak fontossá válik a fiatalítás kérdése. A képzeletünk persze elefánt méretű injekciós tű és furcsa állagú zselatinszerű anyagok, valamint kellemetlen plasztikai beavatkozások felé tereli a gondolatainkat; holott léteznek olyan praktikák is, amelyek fájdalommentesek és sokkal egyszerűbben alkalmazhatók. Számos trükk mozdíthat ki bennünket a mindennapi kerékvágásból, ami új színt, élményt és izgalmakat hozhat az életünkbe. Íme, néhány:

olvass tovább

5 ötperces trükk, hogy jobb formában legyél

  • 2015. április 17.

Mindenki elfoglalt. Tudjuk, a suli, a meló, a gyerek, a macska, a macskás videók a Youtube-on és még sorolhatnám. Felkelsz, aztán kezdődik a véget nem érő lista, amin naponta újra és újra végigmész. Őszintén szólva cseppet sem csodálkozunk, hogy beleuntál, de egy percig se aggódj, van néhány tippünk, amivel változtathatsz ezen.

olvass tovább

12 tipp, hogy jobb kedved legyen

  • 2015. április 09.

Előfordult már mindenkivel, hogy egyik pillanatban még madarat lehet vele fogatni, a következő percben pedig elkapja valami és teljesen lelombozza. Előfordulhat, hogy valaki valami rosszat mond, vagy eszedbe jut egy emlék esetleg megint elromlik a telefonod. De semmi pánik! Mi tudjuk, hogy tudsz ezen javítani és meg is osztunk Veled 12 tippet és trükköt, amitől mindenképp jobb kedved lesz, bármennyire is szomorú vagy.

olvass tovább

15 zseniális trükk hajhullámosításhoz

  • 2015. február 24.

Nem mindenki született barokkos hullámokkal, és nem mindenkinek van lehetősége beszáríttatni a haját, amikor a kedve engedi, így összegyűjtöttünk pár olyan módszert, amivel csodás loknikat varázsolhattok magatoknak!

olvass tovább

Azok a csodálatos Beckham fiúk

  • 2014. szeptember 22.

Kétségkívül nehéz stílusosabb párt találni Victoria és David Beckhamnél. Attól, ahogyan ketten megjelennek valahol, talán csak az csodásabb, amikor az egész család a kamerák kereszttüzébe kerül. Nem tudunk elmenni szó nélkül amellett, hogy mennyire tudatosan és stílusosan öltözködnek a fiaik. Persze volt kitől örökölniük... Ezúttal tehát egy olyan összeállítást hoztunk el nektek, amiben a Beckham-fiúk casual és alkalmi outfitjeit mutatjuk be. Ezekből nagyon sok trükköt leshettek el. A legtöbbet fotózott közülük a középső fiú, Romeo, aki már modellként is bemutatkozott a Burberrynél.

olvass tovább

Két pofonegyszerű dekortrükk a gyerekszobába

  • 2014. június 10.

Az egyik legnagyobb boldogság, amikor a kicsiket alkotni látjuk, legyen szó rajzról, festésről vagy építésről. Viszont könnyen rémálommá is válhat, amikor az első próbálkozások, formák és ábrák nem csupán a papírlapra, hanem az asztalra, a falra és még talán a bútorokra is jutnak. Hogyan küszöbölhetjük ki ezt? Két nagyon ötletes megoldással, melyek nem csupán feldobják a gyerekszobák dekorációját, de gondoskodnak arról is, hogy a kicsik a lehető legmókásabb formában éljék ki kreativitásukat.

olvass tovább

Trükkök egy felnőttebb gardróbhoz

  • 2014. június 05.

Mert nem vagyok már 21, és a könnyed francia gardróbokat irigylem. Itt egy gyors útmutató, hogy hogyan próbálj meg kifinomult felnőtt nőként öltözni. Persze az elég sótlan dolog, szóval soha ne vedd komolyan magad, és ne nőj fel. Ez csak elméleti sík.

olvass tovább

Stílusosan csomagolj!

  • 2013. december 24.

Last minute összeállításunkban segítséget szeretnénk nyújtani azoknak, akik a nagy rohanásban még nem tudtak az ajándékcsomagoláshoz inspirációt gyűjteni, viszont szeretnék ajándékaikat személyesebbé varázsolni kreatív csomagolási trükkökkel.

olvass tovább

Csomagolási trükkök

  • 2013. december 21.

Nem nehéz elhinni, ha azt mondjuk, néhány embernek a karácsonyi ajándék külső csomagolása ugyanolyan fontos, mint az, ami benne van. Jelképesen ezen az ünnepen nagyon távolról érkezik hozzánk a csomag, maga a Jézuska küldi nekünk, így nem mindegy, hogy milyen ruhában érkezik a fa alá.

olvass tovább