Kulcsszó keresés /


Mai mosoly: Nutella torta

  • 2013. augusztus 23.

Túrótortának indult, aztán Nutella torta lett Pierre Hermé receptje alapján. Íme a gyönyörű süteményem receptje, amit elejtettem, de némi mogyorótörmelékkel megmentettem, ugyanis nem tört ketté.

olvass tovább

Mai mosoly: Maxine tortája

  • 2013. augusztus 08.

Maxine a világon a legeslegcukibb lány! Ha valahova megyünk, belép az ajtón és mindenkinek mosolyra görbül a szája. Óriási egyéniség és imádom, hogy mindig pozitív. Olyan sok szeretetet ad mindenkinek, örülök, hogy megismerhettem és barátok lettünk. Ezért nagyon hálás vagyok, tudják hogy kiknek! Ezt a tortát most a szülinapja alkalmából készítettem.

olvass tovább

New York sajttorta citrusokkal

  • 2013. május 27.

Kedvencem a sajttorta, mert nagyon egyszerű elkészíteni és százféleképpen variálható. Mehet bele krémsajt, joghurt, tejföl, túró. Imádom. Ez a verzió a sajttorták királya. Egy jó málnaöntettel, vagy házi baracklekvárral, eperrel egészen királyi eledel. Omlós, könnyű szétolvad a szájban.

olvass tovább

Neki könnyű lehet, de azért neked se rossz

  • 2013. április 22.

Nagyon szimpatikus nekünk ez a lány. Csupa báj teremtés, aki ügyesen 'kibulizta' magának a trónt, ugyanis nem keveset várt Vilmosra. De ugyebár a személyes szőke hercegére mindenkinek sokat kell várnia. S miután megszerezte álmai királyfiának szívét, elnyerte az alattvalókét is, ugyanis roppant népszerűségnek örvend Óperenciás tengeren innen és túl. Azt azonban egy percig sem gondoljuk, hogy az élete habostorta..

olvass tovább

Boldogságtorta neked és a barátoknak

  • 2013. március 03.

Bizonyára volt már részed abban a mennyei érzésben, amikor a habkönnyű mousse sütemény szinte elolvad a szádban. Nem csak a cukrászdák kiváltsága ám ez a fennkölt sütemény, te is könnyedén elkészítheted, csupán némi leleményesség és egy icipici türelem kell hozzá.

olvass tovább

Ezerarcú nő Diorban

  • 2013. február 27.

Jennifer Lawrence nevével mostantól még többször találkozhatunk majd, ugyanis ő zsebelte be a legjobb női főszereplőnek járó Oscar díjat. Az új Dior-táska kampány múltheti debütálása csak hab a tortán az ezerarcú üdvöske életében.

olvass tovább

Mr. Big és a vétkek

  • 2012. szeptember 10.

Csak a harmadik randevúra hívták, de már az esküvő képei peregtek gondolatában és kiválasztotta a zenekart meg a tortát. Az ötödik után siránkozott egy csöppet a barátnőknek, hogy a gaz fráter még nem mutatta be a mamának. A tizedik találkozáskor szakított a tétova csábítóval, mert nem tudta kimondani, hogy számára ő az igazi.

olvass tovább

Roberto Cavalli jubileumi partija

  • 2010. október 06.

Fotók az eseményről, amelyen Kyle Minogue mini koncerttel, Heidi Klum hatalmas születésnapi tortával köszöntötte Roberto Cavallit, éjfél után pedig David Guetta gondoskodott a szórakoztatásról.

olvass tovább