Mr. Big és a vétkek

  • 2012. szeptember 10.

Csak a harmadik randevúra hívták, de már az esküvő képei peregtek gondolatában és kiválasztotta a zenekart meg a tortát. Az ötödik után siránkozott egy csöppet a barátnőknek, hogy a gaz fráter még nem mutatta be a mamának. A tizedik találkozáskor szakított a tétova csábítóval, mert nem tudta kimondani, hogy számára ő az igazi.

olvass tovább

Roberto Cavalli jubileumi partija

  • 2010. október 06.

Fotók az eseményről, amelyen Kyle Minogue mini koncerttel, Heidi Klum hatalmas születésnapi tortával köszöntötte Roberto Cavallit, éjfél után pedig David Guetta gondoskodott a szórakoztatásról.

olvass tovább

Téli Olimpia számokban

  • 2010. február 04.

Minden idők legnagyobb téli olimpiájára készülnek a szervezők. Ezt bizonyítja, hogy Vancouverbe várják a legtöbb sportolót, nézőt, sajtóst, akik valaha téli olimpiára látogattak el. A hab a tortán a csodálatos helyszín, erről itt olvashatsz. Vancouver 2010.

olvass tovább

Divat rendel Sugar! módra

  • 2009. február 16.

A Sugar! cukrászda különlegességei közé tartoznak a cipő- és táskaformájú torták, sütemények, amelyek ötletes meglepetésül szolgálhatnak a divat bolondjainak. Horváth Eszter cukrászdája tökéletes elegye a designnak és a cukrászkülönlegességeknek. És hogy hogyan kell ezt létrehozni?

olvass tovább