Kulcsszó keresés /


Tudtad-e: tele van bacilusokkal a kütyüd

  • 2014. január 10.

Egy elég elborzasztó ténnyel kell, hogy sokkoljuk a kedves olvasókat. Kütyüink, de főleg okostelefonjaink felületén hemzsegnek a bacilusok. Kutatók szerint egy átlagos készülék érintőképernyőjén több baktérium élősködik, mint egy irodai WC ülőkén.

olvass tovább

Unplugged wedding

  • 2014. január 06.

Esküvő telefonok, kamerák, tabletek és kütyük nélkül? Most meglepődtél te is ezen a kérdésen? Pedig lehetséges! Próbáld ki az "unplugged esküvőt", hogy a nagy nap csak rólatok szólhasson!

olvass tovább

Karácsonyi kikapcsolódás

  • 2013. december 22.

Karácsonykor végre az egész család összegyűlik, és munka, rohanás és telefoncsörgés nélkül tölthetünk együtt pár napot a szeretteinkkel. A szürke hétköznapokban nem mindig jut időnk egymásra és a közösen szerzett élményekre. Összegyűjtöttünk pár vidám elfoglaltságot, amely garantált szórakozást nyújt majd az egész családnak.

olvass tovább

Születésnapra

  • 2013. szeptember 15.

Tegnap volt anyám születésnapja, de nem bírtam sehogysem rávenni magam, hogy felemeljem a telefont. Dehogy jutott későn eszembe, egész nap eszemben volt, de mégse tettem, pedig csak egy átkozott mozdulat lett volna az egész, mégis milyen nehéz mozdulat ez nekem. Megint lesz egy évem összeszedni minden erőmet újra, hogy felhívjam anyámat, már az igazi anyámra gondolok.

olvass tovább

A Mobiltelefon 40 éve

  • 2013. április 08.

Idén négy évtizede, hogy használatba került az első mobiltelefon, Martin Coopernek köszönhetően. Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy napjainkban már elképzelhetetlen a hétköznapi élet az egyre okosabb telefonok nélkül.

olvass tovább

A VOLT Fesztivál kihagyhatatlan programjai

  • 2012. június 25.

Ha nemrég még a szobában dideregve vágyakoztál egy, a borfaluban elfogyasztott házmester után, és a telefonod háttérképe hónapok óta a soproni Tűztorony, akkor van egy jó hírünk. Már csak egyet kell aludni a 20., jubileum VOLT Fesztiválig!

olvass tovább