Kulcsszó keresés /


Napi Üzenet - 2014. szeptember 14.

  • 2014. szeptember 14.

A mai napon légy bátor, kövesd az ösztöneidet, indulj az ismeretlen felé. M a baráti programok, beszélgetések. Napi megerősítés: követem szívem üzeneteit, és tudom, hogy csodás dolgok várnak rám.

olvass tovább

Napi Üzenet - 2014. szeptember 13.

  • 2014. szeptember 13.

A mai napon lassítsd le az elméd, tudatosan lélegezz, friss tudatosság vár rád, ha így teszel. Ma wellness, pihenés, testápolás, masszázs. Napi megerősítés: figyelek testem üzeneteire, és kényeztetem, ápolom.

olvass tovább

Kulturális programokkal bővül a Symbol repertoárja

  • 2014. szeptember 12.

Szeptember végén hiánypótoló kulturális színtér nyitja meg kapuit Óbudán. A Symbol Synpadon a Siker íze című előadás-sorozattal gördül fel a függöny, amelyben többek között Udvaros Dorottya, Bodrogi Gyula, Kulka János, Stohl András és Hernádi Judit is színpadra lép. Az estek háziasszonya Veiszer Alinda lesz.

olvass tovább

Napi Üzenet - 2014. szeptember 12.

  • 2014. szeptember 12.

A mai napon kerüld el a szükségtelen konfrontációt, és nyugtasd meg magad, anélkül, hogy megbántanál másokat. Ma befektetések átnézése, takarékosság tervezése. Napi megerősítés: világomban minden rendben van, elfogadásban, és harmóniában vagyok másokkal.

olvass tovább

Napi Üzenet - 2014. szeptember 11.

  • 2014. szeptember 11.

A mai napon add át magad a szépségnek, a természet csodájának, ünnepeld az életet, mindentől függetlenül. Ma fogyassz természetes ételeket, használj krémeket, pakolásokat. Napi megerősítés: csodálattal tölt el fizikai lényem hatalmas ereje, és a kifejezés minden szintjén gyógyul.

olvass tovább

Napi Üzenet - 2014. szeptember 10.

  • 2014. szeptember 10.

A mai napon hozz világosságot valamilyen művészi tevékenységeddel, maradj nagyszerű. Ma mozdulj ki, tevékenykedj, alkoss valamit, végezz edzést. Napi megerősítés: a mai nap tökéletes és én hálás vagyok a tökéletes napért.

olvass tovább

Napi Üzenet - 2014. szeptember 9.

  • 2014. szeptember 09.

A mai napon a belső érzelmeid hullámait neked kell irányítanod, ne veszítsd el magad. Ma baráti lélekápolás, mosás, locsolás. Napi megerősítés: saját gondolataim, érzelmeim feletti irányítás az igazi "hatalmam" , amivel mindent elérhetek, a lehetőségeim végtelenek.

olvass tovább

Napi Üzenet - 2014. szeptember 8.

  • 2014. szeptember 08.

A mai napon fejtsd meg, találd meg melyek a legvadabb álmaid, és kezd el elhinni, hogy megélheted. Ma meditáció, jóslás, ezoterikus foglalkozások. Napi megerősítés: mindenem megvan ahhoz, hogy valóra váltsam a legvadabb álmom.

olvass tovább

Napi Üzenet - 2014. szeptember 7.

  • 2014. szeptember 07.

A mai napon rombold le a gátakat, repülj magasra,szárnyalj. Ma kapcsolataid ápolása, pihenés aktívan. Napi megerősítés:elengedek minden akadály, felszabadítok minden korlátozást az életemből, ami már idejét múlt.

olvass tovább

Napi Üzenet - 2014. szeptember 6.

  • 2014. szeptember 06.

A mai napon keresd meg a helyed a világban, ahol jól érzed magad és tegyél érte, ha kell. Ma természetjárás, hagyományok ápolása. Napi megerősítés: mindig felszabadultan jól érzem magam ,bárhol is legyek.

olvass tovább