Kulcsszó keresés /


Kávéházi körkép - Spinoza Kávéház

  • 2013. május 06.

Kávéházi sorozatunkban elsőként, a 10 éves jubileumát ünneplő Spinoza Kávéházat mutatjuk be. Budapest belvárosában, a Dob utca nyüzsgésében találtunk rá erre a tradicionális étterem-kávézóra, ahol a színházi élet szerelmesei is megtalálják számukra a kulturális csemegét.

olvass tovább

Kabaré a Bartók Kamaraszínházban!

  • 2013. március 14.

A pompa csak látszat és egyenes következménye a pokol. A Kabaré nem csupán egy jól ismert musical. Sokkal több annál. Korkép, és kórkép egyben egy látszólag kétféleképpen vibráló, de a gyertyát egészen biztosan két végén égető korszakból. A darab időtlensége a bizonyosság, hogy a színpad és a történelem sokszor jelentheti sok korban ugyanazt, még akkor is, ha a díszletek változnak.

olvass tovább

Napi Üzenet - január 5.

  • 2013. január 05.

A mai napon ne hanyagold el a kötelességeidet légy te az irányító. Ma menj társaságba, színházba, hangversenyre. Napi megerősítés: felelősségteljesen átveszem az irányítást az életem felett.

olvass tovább

Mese, nem csak gyerekeknek

  • 2012. november 25.

Hogy hol a mese határa, és hol kezdődik az élet maga, nehéz meghatározni. Éppen ilyen nehéz feladat pontosan látni a gyermek és a felnőttkor határát.

olvass tovább

Napi Üzenet - november 7.

  • 2012. november 07.

A mai napon összpontosíts, fontolj meg mindent és haladéktalanul cselekedj. Ma menj társasági rendezvényekre, színházba. Napi megerősítés: Ma minden sikerül, figyelmes vagyok és bölcsen cselekszem.

olvass tovább