Kulcsszó keresés /


30 időtálló világsláger

  • 2015. szeptember 11.

Népszerű számok naponta jönnek ki, de a nóták igazi próbája, hogy x év múlva mennyire képesek hatni az emberekre! Az igazán sikeres dalok attól működnek, hogy újra és újra aktuálisak lehetnek, és megragadják a zene kedvelőit. Egy friss kutatás összeállította azt a Top30-as listát, amely a Spotify felhasználói körében legnépszerűbb dalokat tartalmazza. Van itt Eminem, Linkin Park, Michael Jackson és Coldplay is!

olvass tovább

A nagy átváltozás: Jennifer Lopez - 1. rész

Gondoltátok volna, hogy Jennifer Lopez immáron 17 éve ontja magából a jobbnál jobb slágereket (a teljesség igénye nélkül: Papi, Dance Again, Jenny from the Block, Get right)? Pedig így van, hiszen 1998-ban kapta meg első lemezszerződését, amellyel rögtön az amerikai toplisták legjobb 10 korongja között debütált!

olvass tovább

A 10+1 legjobb sláger nyaraláshoz

  • 2015. június 19.

Akármerre is visz az utad idén nyáron, egy biztos: a jó zene mindig fokozza a hangulatot! Most összegyűjtöttünk 10+1 nyári olyan nyári slágert, amely kifejezetten a nyaraláshoz, a vízparthoz és a fergeteges partizáshoz kapcsolódik. Akár a strand felé tartó kocsiúton, akár a parton hűsölsz, mindegyik ideális választás a kikapcsolódáshoz!

olvass tovább

Isten éltesse Presser Gábort!

  • 2015. május 27.

Kossuth-díjas és Erkel Ferenc-díjas előadóművész, zongorista, zeneszerző. A Locomotiv GT együttes tagja, a Vígszínház zenei vezetője, akinek számtalan slágert köszönhet a magyar könnyűzene is. Presser Gábor, alias „Pici” bácsi, ma ünnepli 67. születésnapját.

olvass tovább

Megjelent Horányi Juli első dala

  • 2015. május 08.

Horányi Julit az X-Faktorban ismerhette meg a nagyközönség, ugyanis az énekesnő az underground után a mainstreamben is szerette volna kipróbálni magát. Ennek az útnak a következő állomásaként ma büszkén mutatja be: Electrical című első saját dalát és a hozzá tartozó videoklipet.

olvass tovább

Szörényi Örs konyhája: Medvehagyma

  • 2015. április 14.

Mostanság időről-időre felüti a fejét egy-egy slágertermék, amit aztán unalomig sulykol a trend. Szerintem, ha helyén kezeljük ezeket, sokkal jobban fogjuk értékelni, nem várunk tőlük többet, mint amik…

olvass tovább

Isten éltessen Rihanna!

  • 2015. február 20.

Rihanna nyolcszoros Grammy-díjas barbadosi énekesnő éppen ma ünnepli 27. születésnapját. Eddig összesen 13 dallal tudta vezetni az amerikai Billboard Hot 100 slágerlistát. Ő a legfiatalabb előadó a zenetörténelemben, akinek sikerült elérnie ezt a számot. Fiatal kora ellenére, a karrierje kezdete óta, eddig több mint 150 millió hanglemezt adott el, ezzel minden idők egyik legjobb lemez és dal eladási mutatóival rendelkező zenei előadója. Születésnapja alkalmából a legjobb dalait gyűjtöttük most össze.

olvass tovább

Aki autón járni óhajt

  • 2015. február 04.

A Budapest Jazz Orchestra különleges Valentin napi koncertre készül a Stefánia Palotában. Február 14-én mutatják be ugyanis legújabb lemezüket, amely olyan legendás, XX. századi magyar slágerek feldolgozását tartalmazza, mint például az Emlékszel nyár volt, Aki autón járni óhajt, Van egy kislány, Anikó, vagy a Négy Gengszter. A koncerten fellépnek és a lemezen közreműködnek nem kisebb énekesek, mint Fehér Adrienn, Urbán Orsolya, Farkas Gábor Gábriel és Mujahid Zoltán.

olvass tovább

Cukkinis lecsó Nóritól

  • 2014. augusztus 05.

A nyár legnagyobb slágere nálam a sok paradicsommal és sok paprikával készülő lecsó, ám szerintem bármilyen szezonális zöldséget bele lehet dobni, attól biztosan csak jobb lesz. A hazai egytálétel rokona a francia ratatouille, amibe kerül padlizsán, cukkini, fokhagyma, valamint mediterrán fűszerek, mint bazsalikom, oregánó. Ha van otthon, én még gombát is szoktam bele tenni. A most bemutatott fogás leginkább a francia és a magyar között mozog, a kevésbé nyitottak kedvéért most csak cukkini került bele pluszba, no meg persze sok-sok fűszer.

olvass tovább