SZÁZ NOHAB-OT, EZRET!

  • 2017. május 06.

A május 13-14-i hétvégén harmadik születésnapját ünneplő MINIVERSUM az izgalmas családi programok mellett egy különleges rekordkísérlettel is várja a látogatókat.

olvass tovább

Hétvégi programajánló: május 05-07.

Már önmagában is elég nagy örömre ad okot az a tény, hogy ez a hét mindössze négy munkanapból áll, viszont mindemellett még egy rendkívül eseménydús hétvége is társul. Reméljük, hogy mindhárom napon legalább egy kicsit kegyes lesz hozzánk a természet, és megússzuk eső nélkül, ugyanis rengeteg remek szabadtéri programlehetőség közül válogathatunk majd a fővárosban.

olvass tovább

Hétvégi programajánló: 04.28-05.01.

Remélhetőleg az anyatermészet kegyes lesz hozzánk, és ezen a hosszú hétvégén szép, napsütéses, tavaszias időjárással örvendeztet majd meg minket, és így minél több időt tölthetünk majd a szabadban. Ha ez mégsem történne így, akkor sincs ok a csüggedésre, beltéri programok is akadnak majd szép számmal.

olvass tovább

Hétvégi programajánló: április 21-23.

Mivel éppen az év második, teljesen váratlanul beköszöntő telét éljük éppen, ezért a hétvégére igyekeztünk számotokra a legérdekesebb beltéri programokat összegyűjteni, hogy lehetőleg szárazon átvészeljétek ezt a pár napot, amíg meg nem érkezik ismét a napsütéses tavasz.

olvass tovább

Mutasd az IQ-d, megmondom mennyire vagy boldog

  • 2017. április 21.

A magas intelligenciával rendelkező emberek az élet számos területén bizonyulnak sikeresnek. Ahhoz azonban kevesek a felsőfokú tanulmányok, jól fizető pozíciók és a kulturális programok, hogy megtapasztalják az igazi boldogságot. Mi oka lehet ennek?

olvass tovább

Hétvégi programajánló: április 14-16.

Végre elérkezett a négy napos hosszú hétvége, ami azt jelenti, hogy az emberek többsége vidékre, rokonlátogatóba vagy külföldre utazik. Viszont ha te is azok közé tartozol, akik inkább szeretnének a fővárosban maradni, vagy éppen ezen a hétvégén érkezel látogatóba Budapestre, akkor van egy pár program ötletünk!

olvass tovább

Különleges programok Londonban, avagy a piros buszokon és a telefonfülkéken túl

Oké, szóval Londonban olyan, hogy titkos kis rejtett gyöngyszem, nem nagyon létezik. Ha valami nem is tartozik bele a tipikusan turistás Big Ben – Westminster – Buckingham palota vonalba, egy akkora városban, mint London, nem sok minden marad sokáig titokban. Szóval mindenhol lesznek emberek, egy egész hétvége Londonban sorban állás nélkül szerintem kivitelezhetetlen. Viszont itt van néhány tipp olyan helyekkel kapcsolatban, amiket érdemes felkeresni, ha kicsit másra vágysz, mint a tipikus látnivalók kipipálgatása.

olvass tovább