Top10: őszi manikűr ötletek bordóval

A bordó szín tökéletesen passzol az őszi természet színeihez, így az ilyenkor választott outfitjeinknek is csodás társa lehet. A tél pirossal teli időszaka előtt ezzel hangolódhatunk a hűvösebb hónapok stílusos árnyalataira, így most olyan manikűr ötleteket gyűjtöttünk össze, melyekben megjelenik a gyönyörű bordó szín!

olvass tovább

Stílusiskola: így viseld a szezon a kedvenc kiegészítőit, a kalapokat

Szerencsére a természet egyelőre igazi, csodálatos őszi idővel örvendeztet meg minket, így nem annyi a célunk, hogy minél több réteg ruhába burkoljuk magunkat a hideg ellen, hanem lehetőségük van minél stílusosabb outfiteket összeállítani. Ha szeretnénk egy kis játékosságot vinni a dologba, miközben abszolút nőiesek maradunk, akkor érdemes az őszi szezon kedvenc kiegészítőit, a kalapokat választanunk!

olvass tovább

Stílusiskola: elő a műszőrme mellényekkel

A műszőrme mellények egyszerűen nem tudnak kimenni a divatból, így az egészen biztos, hogy ebben a szezonban is kifejezetten trendik leszünk benne. Viselhetjük bőrdzsekivel, vagy egyszerűen csak pulcsival, esetleg inggel, stílusosabbá fogja tenni az őszi szettünket. Mutatjuk is a kedvenceinket!

olvass tovább

Stílusiskola: outfit ötletek Alicia Vikander-től

  • 2018. október 03.

Alicia Vikander kislányos bájával, és lenyűgözően természetes kisugárzásával bárkit képes egy pillanat alatt elvarázsolni. A világ az Anna Kareninának köszönhetően figyelt fel rá, majd A dán lánynak köszönhetően igazi világhírnév, és több elismerés, közöttük egy Oscar-díj is következett. Legutóbb a Tomb Raider-ben láthattuk Lara Croft szerepében a mai napon 30 éves színésznőt, akinek a legjobb outfit ötleteit gyűjtöttük most össze!

olvass tovább

Stílusiskola: outfit ötletek Josephine Skriver-től

  • 2018. szeptember 30.

A gyönyörű, dán származású modell a Victoria's Secret angyal csapatának állandó tagja, akit olyan magazinok címlapján láthattunk már, mint a Vanity Fair, a Harper's Bazaar vagy éppen a Vogue. Mivel stílusa mindig lenyűgöző, ezért ezúttal tőle hoztunk megfontolandó outfit tippeket!

olvass tovább