Stílusiskola: így viselj télen szürkét

A szürkéről gyakran gondoljuk hogy unalmas, pedig sokkal inkább egy kifejezetten praktikus szín, ami mindenkinek jól áll, és nagyon egyszerűen variálható feketével vagy fehérrel, esetleg színes darabokkal. Mi viszont most olyan outfiteket gyűjtöttünk össze, amelyekben egyértelműen csak a szürke dominál.

olvass tovább

Stílusiskola: kedvencünk a fekete, minden mennyiségben

Beszélhetünk mi arról, hogy télen azért feldobhatjuk a megjelenésünk színekkel, vagy bátran viselhetünk fehéret, legyünk őszinték, és lássuk be, hogy itt az ideje, hogy feketét viseljünk feketével, minden mennyiségben. Csinos, sikkes, és stílusos, tehát minden egyben, amire szükségünk lehet a tökéletes outfit összeállításakor.

olvass tovább

Stílusiskola: Outfit ötletek mintás harisnyával

  • 2018. november 24.

Már beköszöntött a hideg idő, ez azonban nem azt jelenti, hogy ne öltözhetnénk csinosan. Szerencsére a mintás harisnyák újra divatosak lettek. Így bátran fel lehet venni őket szoknyával, rövid nadrággal és egy hosszú csizmával is. Mutatjuk, hogy szerintünk hogyan érdemes viselni őket.

olvass tovább

Stílusiskola: dobd fel a téli szürkeséget rózsaszínnel

Két héttel ezelőtt még egészen hihetetlennek tűnt, azonban beköszöntött az igazi, borongós tél, és a napok ennél szürkébbek talán már nem is lehetnének. Azonban, még ilyenkor is lehetőségünk van kicsit feldobni a hangulatunkat, és nem is kell nagy ördöngösségekre gondolni, csupán egy kis (vagy sok) rózsaszínt csempészni az összeállításunkba. Mutatjuk a kedvenceinket!

olvass tovább

Stílusiskola: hangolódj a télre

Gondolhatnánk a télre úgy, mint egy zord és hideg évszakra, amikor legszívesebben ki sem mozdulnánk a meleg és kényelmes otthonunkból, viszont gondolhatunk rá úgy is, mint egy lehetőségre, amikor némi újdonságot csempészhetünk a ruhatárunkba. Ezúttal olyan outfit ötleteket gyűjtöttünk össze, amelyek egészen biztosan meg fogják hozni a kedvedet a leghidegebb hónaphoz is!

olvass tovább

Stílusiskola: így viselj ősszel garbókat

Be kell vallanunk, hogy gyerekként kifejezetten utáltuk a garbó nyakú felsőket, azonban hivatalosan is jelenthetjük, hogy ennek vége. Ugyanis télen kevés ennél praktikusabb és kényelmesebb ruhadarabot viselhetünk, arról nem is beszélve, hogy kifejezetten csinos és szexi. Ráadásul egyaránt tökéletes választás nadrághoz és szoknyához.

olvass tovább

Stílusiskola: így viselj szoknyákat és ruhákat hűvösebb időben

  • 2018. november 16.

Úgy néz ki, hogy a meglehetősen nyárias "ősz" után bele is vágunk a télbe, ugyanis egyre hűvösebbre, sőt, kifejezetten hidegre fordul az idő. Persze ez nem jelenti azt, hogy le kellene mondanunk a szoknyákról vagy ruhákról, mindössze be kell szereznünk pár harisnyát, illetve minél praktikusabban és stílusosabban összeválogatni a rétegeket. Egy bunda vagy egy pufi dzseki egyik outfitnek sem árthat!

olvass tovább