Kulcsszó keresés /


A világ 25 legnépszerűbb turistalátványossága

  • 2016. június 04.

Mint minden évben, a TripAdvisor idén is összegyűjtötte, majd rangsorolta a világ legnépszerűbb turistalátványosságokat a felhasználók véleménye és szavazatai alapján. Az idei lista meglehetősen érdekes és kalandos látnivalókkal, helyszínekkel kecsegtet, így aki idén különleges nyaralást tervez, annak mindenképpen érdemes a következő listából szemezgetnie!

olvass tovább

Mit és mit ne: 9 alulértékelt európai város

Semmi gond nincs azzal, ha az ember életében egyszer el akar jutni az olyan turistaparadicsomokba, mint Barcelona, Firenze vagy London. Mi mégis azt mondjuk, hogy idén nyáron próbálj ki valami mást! Utazz egy kevésbé ismert kisvárosba, ami nem feltétlen hemzseg a külföldi látogatóktól, és fedezd fel az ismeretlen környéket!

olvass tovább

Hírességek fényűző vakációi

  • 2015. szeptember 28.

Itthon már a fűtésszezonra készülünk, kedvenc hírességeink azonban a világot járva postolnak a vakációjukról (vagy éppen a fenekükről) képeket, mi pedig csak sárgulunk az irigységtől. Lássuk a legjobb fotókat, melyek a sztárok nyaralásain készültek.

olvass tovább

Ne csak napozz, hidratálj is!

  • 2015. július 31.

Kedvenc évszakunk a nyár! Bőrünket simogatja a napsugár, hűsíti a lágy szellő, nyaralás közben akár a tenger hullámai is. De azt is mindannyian tapasztaljuk, hogy ezek a csodás élmények otthagyják nyomukat a bőrünkön is! Tippjeinkkel otthon, vagy akár már a szállodaszobában regenerálhatod a kiszáradt bőrt, és pótolhatod a vízveszteséget!

olvass tovább

15 tipp a tökéletes nyaraláshoz

  • 2015. július 29.

Bár most úgy tűnik, a forró kánikulának sohasem lesz vége, egyszer egy szép napon majd újra beköszönt a hideg ősz. Akár tetszik, akár nem, addig viszont már csak néhány hét van hátra, úgyhogy ideje kihasználni minden egyes napsugarat! Itt az ideje nyaralni, pihenni, és hogy ez teljes kényelemben teljen, összeszedtünk néhány tippet az ideális strandoláshoz!

olvass tovább

Soundra jöttek a röpis lányok

  • 2015. július 13.

A magyar női röplabda válogatott 28 év után kijutott a szeptemberi Európa-bajnokságra, így a lányok egész nyáron edzőtáborban vannak, semmi nyaralás, semmi buli. Épp csak a kéthetes júliusi szünetben van ez alól kivétel. A csapat két tagja jól ki is használta ezt, Dobi Edina és Szakmáry Gréta a Balaton Soundot választotta kikapcsolódásnak.

olvass tovább

7 módszer hogyan óvd magad a szúnyogoktól

  • 2015. június 26.

Nincs is rosszabb annál, amikor a nyaralásunkat elrontják az olyan apró dolgok mint például a szúnyogcsípések. Viszketnek, ha elvakarjuk őket, fájni fognak, és az sem túl kellemes dolog, amikor éjszaka a fülünkbe zümmög a szúnyog. De hogyan előzhetnénk meg a csípéseket? Mi megtaláltuk a megoldást!

olvass tovább

A 10+1 legjobb sláger nyaraláshoz

  • 2015. június 19.

Akármerre is visz az utad idén nyáron, egy biztos: a jó zene mindig fokozza a hangulatot! Most összegyűjtöttünk 10+1 nyári olyan nyári slágert, amely kifejezetten a nyaraláshoz, a vízparthoz és a fergeteges partizáshoz kapcsolódik. Akár a strand felé tartó kocsiúton, akár a parton hűsölsz, mindegyik ideális választás a kikapcsolódáshoz!

olvass tovább

Zöld curry rákkal

  • 2015. június 09.

A héten nézegettem a Thaiföldi nyaralásunk képeit, és elfogott a vágy egy csodálatos, csípős, pikáns zöld curry iránt. Szereztem egész jó áron garnélarákfarkat is. Nyerset, a szürkét, mert előfőzöttből finom rákot nem lehet készíteni ugyanis biztos, hogy szétfőzi az ember. A rákfarok pedig úgy jó, ha még roppan, kissé opálos halvány rózsaszínű.

olvass tovább