Kulcsszó keresés /


Invicta Russan Diver Nautilus - Némó kapitány órája

  • 2014. április 08.

Igen, ez egy óra és nem egy kellék, amit a Némó Kapitány legújabb forgatásáról kaptunk. Ez az amerikai óragyártó legújabb különleges kiadású Nautikus modellje, mely a kollekció 10. évfordulójára készült. Pontosabban a 60-adik, de ez most részletkérdés.

olvass tovább

10 dolog, amit nem tudtál Miranda Kerr-ről!

  • 2014. március 27.

Miranda Kerr 1997-ben nyert meg egy ausztrál modellversenyt, azóta pedig nincs számára megállás. A kisasszony a nyüzsgő New Yorkba költözött és szerződést írt alá a Maybelline-nel, 2007-re pedig a Victoria’s Secret fehérnemű márka angyalinak csapatát erősítette. Magánélete miatt is felfigyelt rá a világ, ugyanis a szívszorítóan dögös Orlando Bloom színész kedvese és gyermekének anyja lett. Noha a pár útjai azóta szétváltak, és Miss Kerrt már a Victoria’s Secret kifutóján sem fogjuk látni, karrierje továbbra is felfelé ível, és a világ legkeresettebb modelljei között tartják számon. Összegyűjtöttünk néhány érdekességet, amit eddig biztosan nem tudtál róla.

olvass tovább

We Love It 01/24

  • 2014. január 24.

A babák első és meghatározó öltözködési modellje a body, amit minden anyuka biztosan beszerez csemetéjének. Rengeteg szín, forma közül lehet már választani az üzletekben, és mindenki szereti a legcukibb vagy épp a legtrendibb darabot kiszemelni a polcokon. Mi is összeszedtünk néhány kedvencet, ti melyiket választanátok?

olvass tovább

Szerelmes manökenek

  • 2013. október 09.

Idén ősszel új feldolgozásban kerül a mozivásznakra Rómeó és Júlia klasszikus története. Ennek örömére a Harper’s Bazaar amerikai magazin, egy szerelmi témájú fotósorozatot készített, túlzás nélkül, a világ leggyönyörűbb modelljeinek közreműködésével.

olvass tovább

Exkluzív Náray bemutató

  • 2013. szeptember 26.

Zártkörű divatbemutatóján mutatta be Náray Tamás legújabb Esszenciák nevű kollekcióját a Grassalkovich kastélyban. A káprázatos ruhák kitűnő harmóniában voltak a rendezvényen kiállított Lexus autómárka legújabb IS modelljével és a Sissy által kedvelt Gödöllői Királyi Kastély miliőjével. Egyedüliként a stylemagazin.hu adhat exkluzív beszámolót az ott látottakról.

olvass tovább

A Vogue-os anyukák

  • 2013. augusztus 02.

Anya, csak egy van! Reméljük a híres celebrity-k is így gondolják és szakítanak elég energiát gyermekükre, hiszen röpül az idő és észre sem veszik, hogy már fel is nőttek dédelgetett kicsinyeik! Kedvenc színésznőink, énekesnőink, modelljeink vagy rock sztárunk életében is eljön a pillanat, amikor családot alapítanak, ám nem minden híresség teregeti ki a mindennapjait az újságok címlapjára. A VOGUE magazin előszeretettel készít olyan fotósorozatokat, amelyekben egy picit másképp láthatjuk az áhítatott példaképünket, méghozzá anyaszerepben.

olvass tovább

Goethe, Schiller, Chanel

  • 2013. január 25.

Lagerfeld sűrű, sötét erdőbe terelte nádszál modelljeit. Ilyen díszletek előtt nyitotta meg a Chanel idei haute couture kollekciójának fashion show-ját. Lássuk a medvét!

olvass tovább