Kulcsszó keresés /


Miss Sebesség

  • 2012. július 25.

Bende Adrienn neve a szépségipar helyett az autósporttal fonódott össze. Az egykori Miss Universe Hungary a magyar női autóversenyzés motorja.

olvass tovább

Megérdemelsz egy igazi családot.

A nehezebb út nem véletlenül nehezebb. Arról az útról beszélek, amelyen nem kötünk kompromisszumot, ahol elhatározzuk, hogy mindenképpen tartjuk magunkat saját szabályainkhoz, és nem leszünk megengedőek a másikkal szemben, csak azért, hogy kapcsolatban legyünk, hogy családunk legyen.

olvass tovább

A király megérkezett!

  • 2011. október 10.

A legenda 1970-ben kezdődött amikor Mitchell Binder a King Baby Studio megalakítója Mississippi-ből Los Angeles-be költözött. A kezdetben ékszerész tanoncként dolgozó egyedi stílusának és karizmatikus személyiségének köszönhetően hamar a Hollywood- sztárok kedvelt ékszerészévé vált.

olvass tovább

Miss Sporty- Lash Millionaire - Légy szempillamiliomos!

  • 2010. november 06.

Hosszú, gyönyörűen dús szempillák. A csodálatos tekintet elérésének leggyorsabb módja. Turbózd fel szempilláidat! Szerezz olyan luxus kinézetet, amitől mindenki azt gondolja majd, hogy a kint álló limuzin a tiéd. Ehhez a legtökéletesebb választás a Miss Sporty új szempillaspirálja, a Lash Millionaire.

olvass tovább

Event Design Show

  • 2010. október 12.

Október 7-én első alkalommal került megrendezésre az EVENT DESIGN SHOW, amely kompromisszumok nélkül mutatja be a rendezvény-design aktuális trendjeit.

olvass tovább

A következő Miss Universe?

  • 2010. július 15.

Rimah Fakih májusban lett az Egyesült Államok legszebb hölgye, ezzel ő az első Miss USA, aki mohamedán hite (is) mellett arab származású is, Libanonban született 1984-ben.

olvass tovább

Miss USA: új idők

  • 2010. május 17.

A világon sok helyre, de az USA-ra kifejezetten igaz, hogy a szépségkirálynő választások végeredménye legalább annyira tükrözi a gondolkodást, vagy annak változását mint a tévénézési szokások. Így történhetett meg, hogy nem egy egyenszőke - egyenarc lett az Egyesült Államok szépe. Új nyitás közeleg?

olvass tovább

Dobó Ágnes hazánk legszebb lánya

  • 2010. május 14.

A 21 éves, debreceni joghallgató lett Magyarország legszebb hölgye. Tavalyelőtt már indult a versenyen, akkor bekerült a legjobb ötbe. Ezután tavaly nem indult, hogy aztán idén a csúcsra érjen. Miss Universe Hungary Babinyecz Tímea lett, Miss Earth Hungary címet pedig Kaló Jennifer nyerte. 

olvass tovább