Kulcsszó keresés /


Magyar fotósé az év madárfotója

  • 2014. november 05.

Máté Bence természetfotós Nagy Göncöl című felvétele nyerte el a BBC Wildlife magazin és a londoni Természettudományi Múzeum világversenyének madarakat ábrázoló kategóriájának díját.

olvass tovább

A világ legszebb szigete

  • 2014. november 03.

A Condé Nast Traveler utazási magazin olvasói idén sem hagytak minket káprázatos látvány nélkül, ugyanis nemrég megválasztották 2014 legcsodálatosabb szigeteit. A lélegzetelállító, egzotikus helyek legszebbikét most mi is bemutatjuk, hogy a tél közeledtével üdítő látványukkal felolvasszák az egyre fagyosabb hétköznapokat.

olvass tovább

Terítéken a legjobb légi menük

  • 2014. október 27.

Egy átlagos utazónak, aki hosszú repülésre szánja el magát, az átlagos menüt látva biztosan nem az „ízletes”, „ínycsiklandozó” és „kifogástalan” szavak jutnak eszébe. Persze a luxusjáratok kínálatával teljesen más a helyzet. A Saveur gasztromagazin vállalkozott arra, hogy összegyűjtse napjaink legfinomabb légi fogásait, idén pedig másodjára osztották ki a „Culinary Travel Awardot” a legjobbak számára.

olvass tovább

Nemzetközi hírességek magyar tervezők ruháiban

  • 2014. október 22.

Egyre nagyobb figyelmet kapnak a magyar divattervezők is, és mind az itthoni, mind a külföldi sztárok előszeretettel választják kreációikat. Egy ilyen kis országban alkotó tervezőnek óriási megtiszteltetés, na meg persze reklám, ha ruháikat hollywoodi hírességek a vörös szőnyegen, vagy valamilyen neves magazinban viselik. Szerencsére fiatal designereink karrierje felfelé ível és sikert sikerre halmoznak. Nézzünk most egy kis összeállítást arról, hogy hol és kit láthattunk a magyar divat legnagyobb neveinek ruháiban!

olvass tovább

Ha egy nő nem akar gyereket

  • 2014. szeptember 23.

Érdekes cikket olvastam nemrég egy amerikai magazin online oldalán. Egy negyvenes nő írta le hosszasan a kálváriáját. Már húszévesen elhatározta, hogy nem szül gyereket. Élni szeretett volna, utazni, dolgozni, boldog párkapcsolatban élni aktív szexuális élettel, de gyereket vállalni nem akart.

olvass tovább

Elindult a szezon A New York Művész Páholyban

  • 2014. szeptember 18.

Juhász Anna szervezésében kezdetét vette a szezon a pesti irodalmi élet központjában, a New York Caféban. A fiatal irodalmár az idei ősztől a Hadik Kávéházon kívül a Centrál Kávéházban is szervez kulturális programokat, melyekről magazinunk rendszeresen tudósítani fogja kedves olvasóit. Éljen a kultúra!

olvass tovább

A legemlékezetesebb meztelen címlapok

  • 2014. szeptember 17.

A múlt héten számba vettük a legemlékezetesebb félmeztelen férfi címlapokat, de hogy az uraknak is kedvezzünk kicsit, összegyűjtöttük a legmeztelenebb nőit is. A hírességek szívesen dobják le a ruhadarabjaikat egy magazin címlap kedvéért, de miért ne tennék? Nézzünk is őket, méghozzá a legjobbakat (Lady Gagáért elnézést kérünk). A hölgyeknek motivációként, az uraknak pedig ajándékba.

olvass tovább

A 21 legjobban fizetett modell 2014-ben

  • 2014. szeptember 05.

A szépség bizony kifizetődő, pláne ha talpraesettséggel és jó üzleti érzékkel párosul. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az amerikai Forbes magazin listája, amely a 21 legjobban kereső topmodellt sorakoztatja fel. A mezőny nem sokat változott tavaly óta, a sor elején állók hosszú évek óta hordják haza talicskaszám a dollármilliókat, de akad azért néhány új befutó is. Lássuk hát a hölgyeket és éves jövedelmüket!

olvass tovább

Különös barátság

  • 2014. augusztus 25.

Kristen Stewart és Juliette Binoche közös filmet forgat, így időszerűvé vált egy ilyen impozáns címlap valamelyik közkedvelt magazinban, amely most nem más, mint a német Interview. A két színésznő akár lehetne anya - lánya is. Ti mit gondoltok a sorozatról?

olvass tovább