Tenyérportrék

  • 2015. július 17.

Kézben tartja a művészetet Russel Powell! A San Joséban élő tanár ugyanis a nyomtatásnak egy különleges formájával alkot egészen elképesztő arcképeket.

olvass tovább

Florasense, avagy a füstölők dicsérete

  • 2015. július 04.

Miért jó füstölni? Milyen az igazi, természetes füstölő és mire jó? Hiszen a minőségi füstölő több mint egyszerű „térparfüm”, mely a levegőt illatosítja. Az eredeti növényi alapanyagok elfüstölése igazi művészet, mely az istenek dicséretét zengte egykoron. A Florasense valódi növényi füstölőanyagokat kínál azoknak, akiknek számít a minőség, a nyomon követhetőség, és a biztonság.

olvass tovább

Hétköznapi tárgyak, különös köntösben

  • 2015. június 28.

Emily Blincoe fotóit látva az embernek néha olyan érzése támad, mintha ennek a művésznek végtelen ideje lenne – és végtelen kreativitása. A texasi fotós titka abban rejlik, hogy egyszerűnek tűnő tárgyakból és témákból alkot nagyszerűt úgy, hogy teljesen új koncepcióba helyezi azokat.

olvass tovább

A tánc művészete képekben

  • 2015. június 16.

A tánc olyan ösztönös, ősi eredetű mozgásforma, amely minden kultúrában kiemelt szerepet játszik. Szépségét ezerféle módon meg lehet ragadni: míg Edgar Degas szenvedélye volt lefesteni a teremben gyakorló balerinákat, Alexander Yakovlev stúdió-fotós csodálatos fényképekben örökíti meg a mozgást. Ám nem akárhogy, hiszen ezek a képek olyannyira energiával teltek, hogy szinte életre kelnek és mozognak.

olvass tovább

Egyszer volt hol nem volt - mesebeli menyasszonyi ruha kollekció

  • 2015. június 06.

Az idei év Pronovias rajongók számára várva-várt pillanatra, a 2016-os kollekciót bemutató showra nemrég került sor Barcelonában. A több, mint 2000 vendég lélegzete egészen biztosan elállt már a Katalán Művészeti Múzeum elegáns halljában berendezett kifutó háttereként felállított hatalmas, 7 méter átmérőjű óra dísztől is, mikor a ruhák még meg sem érkeztek...

olvass tovább

Napi Üzenet - 2015. április 27.

  • 2015. április 27.

A mai napon értékeld az élet folyamatosságát, ez a Termékenység Napja. Ma alkotó tevékenységek, művészeti programok. Napi megerősítés: mindig minden igényem kielégül, a Szerető Föld Anya gondoskodik rólam most, és mindig.

olvass tovább

Hüllővé változtatta a modelljeit a művész

  • 2015. április 27.

De nemcsak hüllővé, hanem több, különböző természeti jelenséggé, nővénnyi és egyéb állattá. Johannes Stötter világbajnok testfestőművész a legelképesztőbb performanszokat készítette el a szemünk legnagyobb csodálatára. A két legizgalmasabb akcióról videót is láthatunk. Tekintsétek meg a fotóra kattintva képgalériánkat!

olvass tovább

Pablo Picasso, a 160 centis óriás

  • 2015. április 27.

Pablo Picasso (1881-1973) Spanyolország délnyugati csücskében, Andalúziában látja meg a napvilágot. Apja tanár, ügyesen fest. A legenda szerint miután felismeri fia tehetségét, ünnepélyesen átadja neki az ecsetet, és attól a naptól egyetlen képet sem készít.

olvass tovább