Kulcsszó keresés /


Napi Üzenet - 2014. május 30.

  • 2014. május 30.

A mai napon ismerd fel a szépséget a gyermekekben a fiatalokban és szeresd őket nagyon. Ma moss, locsolj , rendezd a háztartásod. Napi megerősítés.: mindenben észreveszem a szépet, rendet rakok magam körül.

olvass tovább

Napi Üzenet - 2014. május 29.

  • 2014. május 29.

A mai napon figyeld az utadat és ne térj le róla senki kedvéért. Ma közösség, ismeretszervezés, mozi, jó beszélgetések napja van. Napi megerősítés: Az életem egy pompás játék és én imádok játszani.

olvass tovább

Napi Üzenet - 2014. május 27.

  • 2014. május 27.

A mai napon használd az érzékiséget és élvezd az életed és a tested. Ma készíts terveket befektetéseidre,szervezz a természetbe programokat. Napi megerősítés: Szeretettel áldom a testemet, figyelek testem üzeneteire.

olvass tovább

Napi Üzenet - 2014. május 26.

  • 2014. május 26.

A mai napon számold fel a hibáidat, bocsáss, meg és változz. Ma ápold a testedet,szépülj, hozd rendbe a ruhatáradat. Napi megerősítés: azt választom, hogy fejlődöm, változom és megújulok.

olvass tovább

Eltűnt gyerekek világnapja

  • 2014. május 25.

Május 25. az Eltűnt Gyerekek Világnapja, így hagyományosan ezen a napon teljesedik ki az Ezer Lámpás Éjszakája kampány is. A civil kezdeményezés 2011-ben indult, hogy az eltűnt és sokszor meg sem került fiatalkorúak ügyére koncentráljon. A fővároson kívül 9 további nagyvárosban tartanak közös emlékezést.

olvass tovább

Napi Üzenet - 2014. május 25.

  • 2014. május 25.

A mai napon sétálj a jelenbe, légy a mostban, tudatosítsd, hogy örökké létezel. Ma csak azzal foglalkozz , ami örömöt ad neked. Napi megerősítés: az egyetlen pillanat, amiben bármit megváltoztathatok az a most pillanata.

olvass tovább

Napi Üzenet - 2014. május 24.

  • 2014. május 24.

A mai napon maradj az új utadon és haladj rajta töretlenül. Ma mozogj, sportolj, végezd el az aktív tennivalókat. Napi megerősítés: megtalálom az örömöt és a békét minden helyzetben.

olvass tovább

Csütörtökön nyit a Budapesti Pálinkafesztivál

  • 2014. május 21.

Május 22-én megnyitja kapuit a IX. Budapesti Pálinkafesztivál, amelyen többek között az Év Körtepálinkája is bemutatkozik. A négy napos rendezvényen azonban nemcsak a 27 kiállító több mint 400 féle párlatot felsorakoztató kínálata, de a zenei paletta is igencsak változatos lesz.

olvass tovább

Napi Üzenet - 2014. május 21.

  • 2014. május 21.

A mai napon keresd meg minden történésben a tanulságokat, és old meg mint egy játékos feladványt. Ma ezoterikus programok, filmnézés, gyógytea kúrák ideje van. Napi megerősítés: eddigi gondolataim, érzéseim juttattak el oda, ahol most vagyok, tudom,ha megváltoztatom a gondolataimat, érzéseimet, bármin változtathatok, akárhol is vagyok.

olvass tovább

Napi Üzenet - 2014. május 20.

  • 2014. május 20.

A mai napon már nagyon közel van a célod, ne add fel, ez a kitartásodat növeli, a kitartásod pedig az önbecsülésedet. Ma tervezz kapcsolati programokat, ismerkedj. Napi megerősítés: mindig megtalálom a módját, hogyan érjem el, amit akarok.

olvass tovább