Kulcsszó keresés /


6 tipp, amivel felkészülhetsz a tavaszra

  • 2016. március 02.

Eleged van már a fagyos, komor hétköznapokból ? Alig várod már, hogy végre magadba szívhass egy kis napfényt? Természetes, hogy az ember nem képes elviselni örökké a téli sötétséget. Mindenki várja, hogy végre ledobhassa a nehéz télikabátját, és lenge topokra cserélje őket! Noha a melegre azért még egy icipicit várni kell, azért már fel lehet készülni a jó időre. Ehhez adunk most néhány tippet – hogy sikeres legyen a tavaszi feltöltődés!

olvass tovább

NAGY-SZÍN-PAD! verseny - a jövő könnyűzenéje

  • 2015. május 05.

A Babel, a The Biebers, a Headbengs, a Honeybeast, a Kelemen Kabátban, a Margaret Island, a Middlemist Red, az Ocho Macho és a Soerii & Poolek áll színpadra és száll versenybe a NAGY-SZÍN-PAD! győztese címért idén. A Petőfi Rádió és a VOLT Produkció - műfajában egyedülálló - programjának a főtámogatója az OTP Junior, melyben olyan előadók és zenekarok versenyeznek, amelyek nem csak ismertek, de koncertjeik Budapesten és vidéken is rendszeresen rajongók százait vonzzák, dalaik pedig folyamatosan szerepelnek a Petőfi Rádió műsorában.

olvass tovább

Bazár: A tökéletes bőrkabát

  • 2015. március 04.

Nincs olyan karakter, testtípus, stílus, vagy életkor, ahol ne működne tökéletesen egy jól szabott bőrkabát. A legegyszerűbb farmer-póló sava és borsa, rétegezhető, és remek befektetés. Íme a Stylemagazin kedvencei - minden árkategóriában.

olvass tovább

Bazár: Különleges kiegészítők télre

  • 2014. december 09.

Sapka, sál, kesztyű, hideg van, unjuk. Ez nem a fantázia megcsillogtatásának az évszaka, nehéz ügy, ha minden nap ugyanazt a kabátot kell újjávarázsolni, azonban nem lehetetlen. Összeszedtünk nektek olyan különleges kiegészítőket, amik biztosan nem fognak szembejönni az utcán, és minden napotokat feldobják.

olvass tovább

A szezon legcsodásabb kabátjai 20.000Ft alatt

  • 2014. november 14.

Lassan végleg elbújnak a játékos napsugarak a halványszürke felhőtakaró alatt, és látszani fog a leheletünk, amint a forralt bort kortyolgatjuk. Ha szeretnénk a réteges öltözködést egy modern, és csodás kabáttal megkoronázni, de nem szeretnénk tetemesebb összeget rászánni, akkor nézzünk körül az áruházláncok kínálatában!

olvass tovább

Férfistílus - hogyan viseld a bőrkabátod

  • 2014. november 08.

Következő sorozatunkban az urak igényeihez igazodva röviden-tömören bemutatjuk azokat az alapokat, amiket mi nők szívesen látunk rajtatok. Az egyszerűség kedvéért mindig egy ruhadarabot állítunk a középpontba, melyhez minden esetben adunk egy tippet is, hogy mégis mit mivel. Látni fogod, a kopott Levi’s-eket sem kell a kuka tetején hagynod.

olvass tovább

Pamacsparádé a kifutókról a gardróbodba

  • 2014. november 07.

Pamacsok, bojtok, szőrme – A pihe-puha anyagok elárasztották a kifutókat ebben a szezonban. A hidegben nincs is jobb, mint tetőtől talpig bebugyolálva lenni, de ha még csak ismerkedsz a szőrmók-trenddel, nem kell teljesen beöltöznöd,sőt: Az elmúlt évek szőrmemellényei- és kabátjai helyett idén sikkesebb, ha ezeket a textúrákat inkább kiegészítőként, díszítésként viseled. Viselhetsz egy kis pamacsot a táskádon, fázós kezeidet melegítheted benne, de akkor a cipődet is boríthatja selymes szőrme.

olvass tovább

20 átmeneti kabát minden stílusban

  • 2014. október 10.

Öltözködés szempontjából vitathatatlanul az átmeneti évszakok a legizgalmasabbak: míg a nyári hőségben és a téli fogcsikorgató hidegben főleg praktikus szempontok alapján döntünk, ebben a csodás őszi időjárásban van lehetőségünk kicsit kísérletezgetni, variálni.

olvass tovább

Modern randikalauz

  • 2014. szeptember 16.

A randevúzgatás napjainkban már korántsem olyan egyszerű, mint néhány évtizeddel ezelőtt volt. Régebben egyértelműek voltak azok az etikett szabályok, amelyeket egy romantikus találkozó alatt érdemes volt betartanod: a férfi kinyitotta az ajtót a nő előtt, le- és felsegítette a kabátját, időben hazavitte. Ma, amikor a modern technológia már karnyújtásnyira van tőled, fontos, hogy a romantikus pillanatokban is tudd, mikor vedd elő a zsebedből az okostelefont, vagy éppen mikor tedd el, hogyan hívd el kedvesed a randira, és értesíts-e másokat a találkozóról.

olvass tovább