Kulcsszó keresés /


Jazz-szilveszter, avagy 2012, és a Budapest Jazz Club

  • 2011. december 30.

Jó zenével, jó helyen, harmóniában, és természetesen várakozva, vágyakozva, tele reménnyel. Búcsú a régitől, köszöntve az újat, miközben szól a muzsika, és minden tökéletes, hiszen a szív és a lélek sohasem téved, amikor pedig zenélünk, főleg ilyen nevezetes napon, azt vetíti előre, hogy a jövő évünk is lehet szép, lehet kedves, és lehet szeretnivaló.

olvass tovább

Thomas Sabo - Glam & Soul

  • 2011. december 15.

A THOMAS SABO új tavasz-nyári kollekciója a márka múltját és történetét foglalja össze: a jazz és a soul zene inspirálta az új GLAM & SOUL kollekciót, amely tisztelgés a legsikeresebb THOMAS SABO kreációk előtt. A legnagyobb kedvenceket újraértelmezték – számos régi ismerőst újra üdvözölhetünk a koponyától a tengeri csillagon át a szárnyas szívig.

olvass tovább

A zenei titkok titka…

  • 2011. december 01.

Sok-sok remek koncert, sok felejthetetlenül túlfűtött este, és mégis, talán most következik az, ami még nem volt! A Peet Project pénteken mutatja be új anyagát az u26 klubban. Noha többször is vendégeink voltak itt nálunk, érdemes még egyszer bepillantani a kulisszák mögé, mielőtt felmegy a képzeletbeli függöny!

olvass tovább