Kulcsszó keresés /


Top10: a legszexibb szuperhősök kosztümben és civilben

Egy jó pár éve még a csapból is képregények alapján készült szuperhősös filmek folynak, ám emiatt egy pillanatig sem lehet okunk panaszra. Egyrészt azért, mert többnyire nagyon jól sikerült, izgalmas, rendkívül látványos adaptációkról van szó, másrészt pedig a legtöbb esetben sármos Hollywood-i filmcsillagok bújnak a szexi kosztümökbe. Összegyűjtöttük a 10 kedvencünket, reméljük, hogy egyetértetek velünk!

olvass tovább

Marilyn Monroe ritkán látott fotói

  • 2017. január 15.

Marilyn Monroe Hollywood örök és hamisítatlan dívája marad. Rengeteg fotó látott már napvilágot a művésznőről, azonban mind a mai napig vannak olyan képek, melyek ritkán kerültek nyilvánosság elé. Lássunk most ezek közül néhányat!

olvass tovább

Hollywood legkívánatosabb színésznői

  • 2017. január 12.

A gömbölyded idomok, a telt ajkak és a hosszú lábak nyilvánvalóan hozzájárulnak a szexisség fogalmához. Mi azonban azt tartjuk, hogy a csáberő valójában a nő kisugárzásában rejlik. Íme, Hollywood legcsábítóbb színésznőinek top tízes listája, szerintünk.

olvass tovább

7 hollywoodi érdekpárkapcsolat

  • 2017. január 06.

Valahol érthető, de mindig gyanús, hogy a hírességek csak és kizárólag szakmabeliekkel randizgatnak. A média, és valljuk be őszintén, mi is imádunk csámcsogni ezeken a párkapcsolatokon, majd alapos kutatások és megbízható források használata után elbírálni ezeket a celebszerelmeket.

olvass tovább

2016 legjobban várt celebbabái

  • 2016. december 26.

  • Fatal error: Uncaught Error: Call to a member function getPic() on null in /srv/www/stylemagazin.hu/docroot/local/draw_news_list.php:89 Stack trace: #0 /srv/www/stylemagazin.hu/docroot/modules/1.0_news_list/1.0_news_list_view.php(54): include() #1 /srv/www/stylemagazin.hu/docroot/lib/template/PT_ZONE_CONTENTS.php(27): include('/srv/www/stylem...') #2 /srv/www/stylemagazin.hu/docroot/page_templates/main/main.php(50): include('/srv/www/stylem...') #3 /srv/www/stylemagazin.hu/docroot/index.php(26): include('/srv/www/stylem...') #4 {main} thrown in /srv/www/stylemagazin.hu/docroot/local/draw_news_list.php on line 89