Kulcsszó keresés /


Múlt héten (majdnem) mindenki csinos volt - Az elmúlt hét legmenőbb sztárpartyjainak ruhamustrája

Figyelemmel kísértük, melyik felkapott rendezvényen bukkantak fel a hírességek, és persze azt, hogy mit viseltek az adott alkalomra. Most is szigorú tanárnőknek gondoltuk magunkat, így érdemjegyekkel illettük a szerencsés (vagy inkább szerencsétlen) sztárnebulókat. Ez alkalommal is meg kellett buktatnunk valakit, de jó néhány csillagos ötös is született!

olvass tovább

Street style inspirációk Jennifer Lawrencetől

J-Law egyike azon hollywoodi hírességeknek, akik bár dívaként uralják a vörös szőnyeget, az utcán mégis lazán, egyszerűen, de mégis stílusosan öltözködnek. Az alábbi szetteket akár mi is össze tudjuk válogatni a saját szekrényünkből – nem csoda hát, hogy a színésznő kedvenc street style ikonjaink közé tartozik.

olvass tovább

A sztárvilág legkülönlegesebb, és legfényűzőbb eljegyzési gyűrűi

  • 2016. április 04.

Ők aztán megadják a módját, mert minden testrészük reflektorfényben csillog, még a bal kezük is. Ezért nem mindegy, milyen fényben ragyog az eljegyzésű gyűrű. Legyen az smaragd, türkiz, kanárisárga gyémánt, vagy zafír, ezek az eljegyzési gyűrűk igazán különlegesek, és élő bizonyítékok arra, hogy a hírességek igazán nem garasoskodtak, és nem sajnáltak rá dollármilliókat költeni.

olvass tovább

A legstílusosabb anya-lánya párosok

  • 2016. április 01.

Büszke, őszinte, igazi mosoly az arcokon. Nincs szebb fotó a valódi szeretet elkapott pillanatainál. Az anya-lánya fotók pedig különösen bensőségesek. A celebmamák az anyaság szerepében is tündökölnek, vagy legalábbis próbálnak legjobb képességeikkel helyt állni. Most nem fürdőkádban, vagy nyilvánosan szoptató, hordozókendős, szupermarketben bébiételt éppen kosárba pakoló celebmamikról lesz szó. Hanem a ragyogás pillanatairól.

olvass tovább

7 alkalom, amikor a sztárok durván visszaszóltak a kritizálóknak

  • 2016. március 30.

A másik ember testalkata, kinézete vagy bármi egyéb testi tulajdonsága miatti megszégyenítését body shamingnek, azaz testszégyenítésnek nevezzük. Túl gyakran becsmérlik az emberek egymást, és ez alól a sztárok sem kivételek. A következő hét alkalommal hírességeket kritizáltak durván a külsejük miatt, ők pedig megvédték magukat.

olvass tovább

A 7 legbizarrabb letartóztatás a sztárvilágban

  • 2016. március 30.

Bevallhatjuk vagy tagadhatjuk, de imádjuk a hírességek életét nyomon követni - ennek oka egyszerű: szórakoztatnak minket. Csodáljuk a sminkjeiket, irigyeljük a ruháikat, velük sírunk és rajtuk nevetünk. Nem szabad azonban elfelejtenünk, hogy ők is emberek, akik bizony lecsúszhatnak a lejtőn.

olvass tovább

Victoria's Secret modellek és híres párjaik

A Victoria’s Secret modellek nagy népszerűségnek örvendenek a sztárvilág férfijainak körében – amin persze nem is csodálkozunk. Összeszedtük azokat a hírességeket, akiknek rövidebb távon volt dolguk a modellekkel, és azokat is, akik évek óta boldog párkapcsolatban élnek velük.

olvass tovább

Isten éltessen Sharon Stone!

  • 2016. március 10.

Sharon Stone 1958. március 10-én látta meg a napvilágot, de vonzereje, lassan a hatodik X-et elérve, a mai napig irigylésre méltó. A szexszimbólum nem aggódik a kora miatt, nincs is miért.

olvass tovább

A 8 legszebb sztárszemsmink

  • 2016. január 27.

Évek óta töretlenül hódítanak a füstös szemek, és a legnagyobb hírességek is örömmel teszik még igézőbbé tekintetüket ezzel a technikával. Nézzük a 7 legszebb celebszemsminket!

olvass tovább