Kulcsszó keresés /


Cicás szépfiúk

  • 2016. január 25.

Mi történik, ha sármos férfiakat tündéri macskákkal kapnak lencsevégre? Csoda. Vagy megszületik a @hotdudeswithkittens Instagram profil. Mindent a szemnek, Hölgyek!

olvass tovább

Boldogság minden napra

A világ rohan. Gyakran észreveszem, hogy az életem elsiet mellettem, sőt én sietek el magam elől. Valami ilyesmit érezhetett Hailey Bartholomew, a 365 napos fotókihívás szülőanyja is.

olvass tovább

A legbizarrabb családi fotók

  • 2015. december 23.

Miután végignéztem ezeket a családi portrékat, komolyan elgondolkodtam, hogy az én kiskori képeim nem is annyira szörnyűek! Pedig mindenkinek vannak olyan fotói, amiket örökre szeretne a nyilvánosság elől elrejteni, de ezeket a jól elkapott pillanatokat nehéz lenne überelni!

olvass tovább

Lélegzetelállító fotók egy okostelefon segítségével

Az utazás szerelmesei tudják mit jelent megörökíteni egy-egy különleges pillanatot. Ma már ehhez nem is szükséges profi fényképezőgép, legalábbis Guido Gutiérrez Ruiz szerint, aki megmutatja a világot a telefonja segítségével, nem is akármilyen módon. Képgalériánkban megtekinthetitek a szemkápráztató fotókat.

olvass tovább

20 sztár, akik a filmvásznon szerettek egymásba

  • 2015. november 19.

Csak ők mondhatják el magukról, hogy az egész világ ismeri első találkozásuk történetét, ugyanis közös forgatásokon találkoztak egymással. Ennél romantikusabb kezdést aligha lehet elképzelni egy házassághoz. Ha nem emlékeznétek rá, hogyan ismerkedett meg Jolie és Pitt, Depp és Heard vagy a többiek, akkor lapozd fel a cikkünket. Fotókat is mellékeltünk akkor és mostról.

olvass tovább

Hogyan születtek az igazi Disney hercegnők?

  • 2015. november 12.

Annie Leibovitz híres Disney sorozatában olyan sztárokat bujtatott a mesefigurák bőrébe, mint Jennifer Lopez, Scarlett Johannson vagy Whoopi Goldberg. Most betekinthettek a kulisszák mögé. Nézzétek meg, hogyan készültek a legendás fotók!

olvass tovább

Victoria's Secret kifutó 2015

  • 2015. november 11.

Az év legjobban várt show-ja kétség kívül ez. Reggel már megmutattuk nektek a backstage-ben készült fotókat, most nézzétek meg, mi történt a kifutón. Sok hozzáfűznivalónk nincs is ehhez.

olvass tovább

Sztárok elfeledett modellkarrierjei

  • 2015. november 11.

A legnagyobb színészek is kezdték valahol és valahogy, ők például modellként. Persze nem mindannyian büszkélkedhetnek csodás fotókkal, némelyik láttán valószínűleg még maguknak a sztároknak is mosolyra húzódik a szája.

olvass tovább

MAC x Halloween

  • 2015. október 31.

A MAC minden szezonban káprázatos sminkkollekciókkal lep meg minket, idén Halloweenre pedig igazán különleges sminkfotókkal és face chartokkal álltak elő a sminkmesterek.

olvass tovább