Kulcsszó keresés /


Gondolatok Agatha Seymour-tól - II. / Csütörtök

  • 2011. december 29.

Van, hogy egy kicsit elveszek a sok tennivaló között s elfeledkezem arról, hogy az erőm forrása én magam vagyok ezért fontos, hogy figyeljek magamra, a belső igényeimre, hogy érzelmileg és szellemileg is tápláljam magam, szeretettel forduljak magam felé. Hisz én vagyok az, aki eddigi életem folyamán végigcsináltam “magammal” a nehéz pillanatokat, azokat is amelyekben senki nem tudott velem lenni, senki nem támogatott, senki nem bátorított. Így minden áldott nap, amikor reggel tükörbe nézek egy bíztató tekintet kíséretében, gondolatban odasúgom magamnak, hogy erőt adjon a jövőre nézve: Nekem Te vagy a Hősöm!

olvass tovább

Audi A8 hybrid

  • 2011. augusztus 30.

Ereje akár egy hathengeresé, fogyasztása mint egy négyhengeresé: 2012-ben kezdetét veszi az Audi A8 hybrid sorozatgyártása. 2.0 TFSI benzines erőforrása illetve elektromos motorja együttesen 180 kW (245 LE) rendszerteljesítménnyel és 480 newtonméter forgatónyomatékkal szolgál, átlagos tüzelőanyag-fogyasztása pedig 6,4 liter alatt alakul 100 kilométerenként.

olvass tovább

Stylemagazin party a Le Bistro-ban!

  • 2011. június 24.

Remek környezetben és fantasztikus hangulatban tartottuk meg partinkat, melyre koncertekkel, exkluzív divatbemutatóval, a BMW Wallis jóvoltából pedig autócsodákkal vártuk kedves vendégeinket, barátainkat! Stylemagazin, a forrás, amiből meríthetsz!

olvass tovább

Lesz Budapesti Őszi Fesztivál

  • 2011. május 04.

A szűkös források ellenére idén is megrendezik a Budapesti Őszi Fesztivált, számolt be róla a fesztiválszervező Vitézy Zsófia. Emellett megtudhattuk azt is, az idei Budapesti Tavaszi Fesztivál 95 százalékos látogatottsággal zárult.

olvass tovább

Tönkölybúza, a forrás

  • 2011. április 08.

A tönkölybúza manapság a világ egyik legnépszerűbb táplálék-kiegészítője, jótékony hatásairól használói ódákat zengenek. Azt is gondolhatnánk, hogy a tönkölybúza

olvass tovább

Ha karcsúbb is, de lesz Titanic filmfesztivál

  • 2011. március 31.

Az állami támogatások elmaradása miatt a tervezetthez képest két nappal rövidebb lesz, de megrendezik a 18. Titanic Nemzetközi Filmfesztivált április 8. és 16. között Budapesten. A hatodik éve versenyfesztiválként működő Titanicot komoly anyagi nehézségek elé állította az, hogy idén sem a Fővárosi Önkormányzat, sem a Nemzeti Erőforrás Minisztérium nem támogatja "sem erkölcsileg, sem anyagilag", a korábbi években jelentős támogatást biztosító Magyar Mozgókép Közalapítvány forrásait pedig zárolták.

olvass tovább

UFO újratöltve: Los Angeles

  • 2011. február 25.

Hálás téma. UFO-k és pár tucat amerikai katona. Előbbi gyakorlatilag kimeríthetetlen forrás, kényes politikai kérdések nélkül (üdítő kivétellel: District 9), utóbbi pedig mindig jól jön, ha a folyó pénzügyi év bevételi oldalát kell megtervezni. Így hát idén sem maradunk UFO-k és WASP hősök nélkül, de nem szabad túlzásokba esnünk. Nem egy Függetlenség Napja típusú csillagos-sávos propagandafilmet kapunk márciusban.

olvass tovább

Budapest Fashion Week - Mixchel

  • 2011. január 17.

Kollekciójuknak inspirációs forrása a folklór, a magyar népművészet elemeiből merített ihlet. Azok díszítő elemei, rendkívül gazdag formavilága érdekes alapot szolgáltatnak egy hagyományokra épülő, mégis a mai trendhez illeszkedő kollekció létrehozásához.

olvass tovább