Kulcsszó keresés /


Magyar alkalmazás oldhatja meg a filmrajongók legnagyobb problémáját

  • 2015. december 15.

A Kiflee nevű filmajánló applikáció a hasonló ízlésű felhasználókat köti össze egymással. A legtöbb filmes alkalmazással ellentétben a Kiflee megmutatja, hogy mennyire egyezik az ízlésünk a többi felhasználóéval, így növelve annak esélyét, hogy olyan film kerül elénk, ami valóban tetszeni fog. Az appot egy három fős magyar filmrajongó csapat fejleszti.

olvass tovább

8 horror mozi Halloweenre

  • 2015. október 31.

Összegyűjtöttük nektek a leghátborzongatóbb filmeket, amiket mi is csak félig csukott szemmel mertünk megnézni. Vigyázat! Csak erős idegzetűeknek!

olvass tovább

Keserédes filmek, őszi estékre

  • 2014. október 18.

Időnként, különösen a zord hűvös estéken, jól esik olyan filmet nézni, ami egyszerre gyönyörű, könnyfakasztó és magával ragadó. A most következő 10 mozifilm megnézéséhez garantáltan érdemes magadhoz venni egy egész zacskó papírzsebkendőt. Ha valamelyik esetleg kimaradt volna, mindenképp érdemes pótolni a hiányosságot, akár egyedül, barátnőkkel vagy éppen a kedvesedhez bújva.

olvass tovább

10 film, amit idén látni kell

  • 2014. április 21.

2013-ban olyan zseniális alkotásokat láthattunk a vásznon, mint: a 12 év rabszolgaság, a Jégvarázs, az Amerikai botrány, a Gravitáció és még sorolhatnánk. És ahogy azt már Hollywoodtól megszokhattuk, a lista 2014-ben is tovább bővül, így jó filmekből idén sem lesz hiány. Vessünk hát egy gyors pillantást tíz filmre, melyekért biztosan megéri majd a mozikba látogatni!

olvass tovább

Inkább Frances, mint bárki más

  • 2013. december 06.

"Avoir le cafard", mondja a francia, ha nem állnak túl fényesen a dolgok. Szó szerint azt jelenti: csótányom van. Ennél nem is találhatnánk kifejezőbbet, ha mellékvágányon haladunk az életben. Hiszen rendbe tenni a dolgokat legalább olyan nehéz, mint kiirtani az előbb említett rovart. Főleg, ha körülöttünk se veszi kezébe senki az irányítást, mert premier plánban általában mindenki jól elvan azzal, ha csak elvan.

olvass tovább

Mozikban a Kaland című magyar film

  • 2011. október 31.

Sipos József Kaland című filmje nem más, mint Márai Sándor azonos című színdarabjának adaptációja. A film középpontjában egy szerelmi háromszög áll: a neves orvosprofesszor (Gerd Böckmann, német tévés színész) fiatal és szép felesége (Marozsán Erika) beleszeret a professzor patronáltjába (Csányi Sándor).

olvass tovább