Kulcsszó keresés /


Budapest Fashion Week - Lacoll

  • 2011. február 04.

A Lacoll 2011 tavasz-nyári kollekciója a 70-es évekbe röpít vissza. Mint mindig, a finom, nőies de egyszerű vonalak uralkodnak a kollekcióban, mig az anyagok között a pamut, len, csipke es a selyemé volt a főszerep. A kollekció fő színei a fehér, a tiszta víz, a barack. Az egyszerű farmerektől a koktél ruhákig, minden megtalálható a kollekcióban.

olvass tovább

Budapest Fashion Week - Király Mónika

  • 2011. január 20.

Király Mónika 2007 óta mutat be a Budapest Fashion Weeken. A legújabb kollekció színeiben, anyagaiban és formavilágában visszatér a klasszikus női eleganciához, melyeket az 1910-es évek divatlapjai inspiráltak.

olvass tovább

Budapest Fashion Week - Mixchel

  • 2011. január 17.

Kollekciójuknak inspirációs forrása a folklór, a magyar népművészet elemeiből merített ihlet. Azok díszítő elemei, rendkívül gazdag formavilága érdekes alapot szolgáltatnak egy hagyományokra épülő, mégis a mai trendhez illeszkedő kollekció létrehozásához.

olvass tovább

Budapest Fashion Week - Szarka Zsuzsa - Szalag Zsinór Design

  • 2011. január 04.

Az őszi-téli kollekcióban -Kosztüm- és szőrmevariációkat- mutat be a tervezőnő, melynek legjellemzőbb vonása a hagyományos, női elegancia. Legfontosabbnak a női szépség kiemelését tartja, melyet ebben a kollekcióban a szőrméből készült kiegészitők tesznek egyedivé, hiszen a szőrme elmaradhatatlan tartozéka az izig-vérig nő ruhatárának.

olvass tovább

Budapest Fashion Week - Essende

  • 2010. december 29.

Mademaiselle de Paris címmel mutatta be az Essende 2010-es őszi/téli kollekcióját, melyet Ecker Szilvia, a Szegedi Divatiskola végzett hallgatója álmodott meg. A ruhák a nőies, elegáns vonalat képviselik, igazi párizsi eleganciával, különleges szabásvonalakkal és rengeteg kézi munkával készültek.

olvass tovább

Budapest Fashion Week - Hecendorfer Tímea

  • 2010. december 27.

Hecendorfer Tímea szereti magát különböző stílusokban kipróbálni. A Budapest Fashion Weeken bemutatott kollekcióját a hó, a jég a tél csillámló vakítóan fehér, ezüstös varázsa ihlette. Jeges forróság a szürke hétköznapokra...

olvass tovább

Budapest Fashion Week - Varga Gyöngyi

  • 2010. december 24.

A bemutató témájának az emberiség talán legösszetettebb művészeti irányzatát, a szürralizmust választotta Gyöngyi. Ez magába foglalja a tiltakozást a valós világ embertelensége ellen, elvonulást a fantáziába, az álmokba, az őrült víziók irreális világába. A szépség mint esztétikai fogalom a szürrealisták szerint nem létezik, helyette van viszont groteszk, bizarr, abszurd víziók együttese.

olvass tovább

Budapest Fashion Week - 2010

  • 2010. december 21.

November végén rendezték meg a jubileumi Budapest Fashion Week-t, így a téli pihenésre tekintettel (és persze egy kicsit már a tavaszra is gondolva) 15 részes cikksorozatban mutatjuk be a felvonuló hazai tervezők kreációit.

olvass tovább