Kulcsszó keresés /


A nők teremtő ereje

  • 2013. július 17.

Ha nőnek születtél teremtő erővel bírsz. Életre hívhatsz egy új életet. Az örök körforgás része vagy. Fontos és egyedülálló része. Ha ezt felismered, mától csodává teheted minden egyes napodat. Ha széppé teszed életed - megszépíted gyermekedét is. Ha nem - neki majd lesz esélye máshogy dönteni.

olvass tovább

Oscar, ki visz ma haza?

  • 2013. február 24.

Ma éjjel 85. alkalommal kerül megrendezésre a filmes berkek legrangosabb eseménye, az Oscar díjátadó gála. Holnap ilyenkor, már bölcsebbek leszünk a nyertesek neveivel kapcsolatban, addig nyálazzuk át mégegyszer, kik esélyesek hazavinni a hőn áhított, arany szobrocskát a legfőbb kategóriákban.

olvass tovább

A szakma végre dobogóra került

  • 2013. február 02.

A The Voice végre megmutatta, hogy a szakmának igenis van esélye, hogy nagyon jó énekeseink vannak, és hogy a swing a huszonegyedik században is úgy szól, ahogy fénykorában.

olvass tovább

Gondolatok Agatha Seymourtól - szeptember 4.

  • 2012. szeptember 04.

Mostanában egyre gyakrabban találkozom olyan emberekkel, akik csupán tettetik a küzdést. Tudom, hogy nehéz kihozni magunkból a legjobbat, hogy nehéz őszintén igyekezni, hogy nagy elszántság és udvariasság kell a jó sors létrehozásához és azt is, hogy nagyon könnyű csalni az életben, de sajnos a sors nem kicselezhető és ez előbb-utóbb ki is derül. Az arcátlanság sosem kifizetődő, bár sokan nem hiszik el és csak akkor jönnek rá erre, amikor azzal szembesülnek, hogy az élet nem (vagy csak nagyon ritkán) ad második esélyt. Soha nem szabad elfelejtenünk, hogy mindannyian nemes hétköznapi esetek vagyunk és tényleg képesek vagyunk kihozni magunkból a legjobbat, tényleg csak akarni kell…

olvass tovább