Kulcsszó keresés /


Óriási MET Gala gif challenge

Az év legfontosabb divateseménye Anna Wintour szerint, és valóban mindenki megjelent,. Beyoncé kinyomatlan pattanásoknak öltözött, Madonna kitette a melleit - szó szerint - Blake Lively pedig minden erőfeszítés nélkül lopta el a show-t. A legjobbtól a legrosszabbig, maratoni gif challenge!

olvass tovább

20 alkalom, amikor bebizonyosodott, hogy Jennifer Lawrence valódi ikon

  • 2016. április 30.

Sallangmentes. Önazonos. Tehetséges. A neve nagyon hamar felkerült Hollywood A-listájára, de semmiképp sem túl korán, mert megérdemli a díjakat, amiket eddig bezsebelt, és a karrierje még csak most indult. Jennifer Lawrence valódi példát állít a fiatalok (és az idősebb korosztály) elé, mindenben. Stílusa pedig önmagát igazolja.

olvass tovább

Stílusalbum: 80 fotó a születésnapját ünneplő Penélope Cruzról

  • 2016. április 28.

A gyönyörű, spanyol színésznő ma ünnepli 42. születésnapját, és mi eme jeles alkalomból készítettünk egy albumot, amely a korai évektől egészen napjainkig mutatja be Penélope Cruz divathoz fűződő viszonyát. Pedro Almodóvar felfedezettje mindössze 17 évesen lett híres a Sonka, sonka című spanyol filmnek köszönhetően, amelyet Almodóvar rendezett, de igazán híres akkor lett, amikor Tom Cruise mellett játszott a Vanília égboltban, és aztán az életben is összejött a híres színésszel. De az tény, hogy Penélope sikere nem Almodóvarnak és nem is Tom Cruisenak köszönhető, mert ő egy ösztönös őstehetség, és ami még jobban érvényes, hogy kiváló stílusérzékkel van megáldva.

olvass tovább

Múltheti ruhamustra: Kedvenc sztárjaink a jóügy érdekében öltöttek dizájner estélyiket

Az elmúlt héten Drew Barrymore az állatokkal szembeni kegyetlenség megelőző estjére volt hivatalos, a Hadid testvérek a Pencils of Promise egyesület gálavacsoráján jártak - a nonprofit szervezet iskolákat épít, tanárokat képez és ösztöndíjakat oszt a fejlődő országokban. A nemes célok mellett, persze a szórakozás sem maradhatott el, hétvégén elstartolt a Coachella zenei fesztivál/sztárparádé is! Mi pedig ahogy az előző hetekben is, most is leosztályoztuk a "híres" outfiteket!

olvass tovább

Drámai átalakulások a sztárvilágban

  • 2016. április 13.

A sztár is ember, mint tudjuk jól. A nők, akik ma már etalonként lebegnek előttünk- stílusban és öltözködésben- nem mindig voltak ám a divat hírnökei. Lássuk, milyen transzformáción estek át az elmúlt néhány év alatt!

olvass tovább

Múlt héten (majdnem) mindenki csinos volt - Az elmúlt hét legmenőbb sztárpartyjainak ruhamustrája

Figyelemmel kísértük, melyik felkapott rendezvényen bukkantak fel a hírességek, és persze azt, hogy mit viseltek az adott alkalomra. Most is szigorú tanárnőknek gondoltuk magunkat, így érdemjegyekkel illettük a szerencsés (vagy inkább szerencsétlen) sztárnebulókat. Ez alkalommal is meg kellett buktatnunk valakit, de jó néhány csillagos ötös is született!

olvass tovább