Gondolatok Agatha Seymour-tól - Szombat május 26.

  • 2012. május 26.

Jó időben vétek otthon maradni! Imádok a Margit-szigeten bandázni. A fűben heverészve olvasgatni, barátokkal csevegni, esetleg nagyot sétálni, biciklizni vagy bármit csinálni kint a ragyogó napsütésben. Nézegetem, élvezem, ahogy a családok közösen kutyát sétáltatnak, örülnek a természetnek miközben még a városból sem kell kimozdulniuk.

olvass tovább

Gondolatok Agatha Seymour-tól - XIII. / Péntek

  • 2012. március 16.

Volt, hogy ott álltam egy őrült helyzetben és tudtam, hogy olyan döntést hozok, aminek következtében szinte biztosan sérülni fogok érzelmileg. Figyelmeztettek barátok, ismerősök, a családom, hogy ne tegyem meg amire készülök, de én annak tudatában, hogy a végén biztos szenvedés vár rám, mégis belevágtam. Őszintén szólva nem bántam meg ezeket a döntéseimet. Fürödtem bennük, amíg csak bírtam, aztán viseltem a következményeket… Az én életem, az én döntésem - mondtam, akárhogy is, de gazdagabb lettem tőle, legalábbis tapaszatalat szempontjából, az ön– és emberismeretről nem is beszélve. Azt hiszem, hogy aki “nem vállal kockázatot” a kapcsolataiban talán nem is él igazán, de ezt mindenki döntse el saját felelősségére.

olvass tovább

Gondolatok Agatha Seymourtól - X. / Vasárnap

  • 2012. február 26.

Imádom a jazzt, mindig örömmel megyek valamelyik jónevű klubba jazz koncertre. Igazán kellemes program és az átlagos 1000 Ft-os belépő, talán nem viseli meg senki pénztárcáját. Szerencsére a barátnőim is zenekedvelők, így kiváló társaságban élvezhetem a csodás koncerteket. Na meg persze ragyogó lehetőség adódik a szünetben egy jó beszélgetésre és az is előfordul, hogy régi barátokkal találkozom.

olvass tovább

Gondolatok Agatha Seymour-tól - X. / Hétfő

  • 2012. február 20.

Szerintem nincs abban semmi rosz, ha valaki egyedül él. Mindig örömmel gondolok vissza azokra a periódusokra, amiket életemben párkapcsolat nélkül éltem meg. Te jó Ég! Mennyi időm volt magamra, a barátaimra, mozira, esti sétákra, nagy beszélgetésekre a Duna parton. Mennyi tervet szőtem, mennyi ötletem volt, mennyi mindenbe belevágtam. Megmosolyogtat, hogy szabadidő bőségében vasárnap délelőttönként angolt tanítottam és a megkeresett pénzt gitárórákra és képzőművész szakkörre fordítottam. Gitározni nem tanultam meg, nem rajzolok profi módon sem, de nagyon sok érdekes ismeretségre és új barátokra tettem szert, mindig nagyon boldog szingli voltam.

olvass tovább

Borzsongás Villányban

  • 2011. március 25.

Sokrétű és minőségi programokkal várják a Villányi borvidékre érkező borbarátokat a tavaszi borzsongás nevű rendezvény szervezői. Április 29. és május 1-je között a tánc, a zene, a gasztronómia kedvelői találkozhatnak számos remek előadóművésszel, és persze számos borásszal.

olvass tovább

Schott - amikor a sztárok is betyárkodnak

  • 2011. február 03.

Még az igazán nagy sztárok életében is kell lennie legalább egy olyan periódusnak, amikor szeretnének kicsit vadak, kicsit különcök, kicsit függetlenek lenni. Akinél ez az állapot nem állandósul, az kénytelen szembesülni a ténnyel, hogy a kamerák és a pletykálkodó "barátok" kereszttüzében sokszor ezt csak a ruházkodással tehetik meg. Szerencsére a Schott kabátjait pontosan erre találták ki.

olvass tovább

Vissza a természethez!

  • 2010. november 17.

Bár már nyakig benne vagyunk az őszben, az időjárás eddig kegyes volt hozzánk, élvezhettük az őszi tavaszt. Hamarosan azonban nem kerülhetjük el a hideget, így ha nem frissítettük eddig a ruhatárunkat, akkor ehhez nyújtunk most segítséget. Lesz miből válogatni, a tervezők fantáziája szárnyakra kapott idén és elhalmozták a divatbarátokat kreatív megoldásokkal és anyagokkal. Összeállításunk első része következik.

olvass tovább

Ünnepek és ajándékok

  • 2009. január 25.

Jelen világba sajnos minden és mindenki azt sugározza, hogy ajándékokat kell adni minden jeles ünnepkor kifejezetten karácsonykor. Vajon helyes-e, hogy ebbe az irányba haladunk?

olvass tovább

Párizs gyászban

  • 2008. június 13.

Utolsó útjára kisérték Párizsban a divatlegendát. Csütörtökön a párizsi Saint Roch (Szent Rókus) templomban barátok, kollégák és modellek gyászolták Yves Saint Laurent-t.

olvass tovább