Kulcsszó keresés /


Sztárok kis fekete Chanel kabátban

  • 2012. március 30.

A Chanel divatház Karl Lagerfelddel az élen, Carine Roitfeld segítségével újraéleszti a klasszikus kis fekete kabátkát, néhány szuper divatfotó, és egy e-kiállítás segítségével.

olvass tovább

10 fantasztikus hidratáló krém

  • 2012. február 10.

Tombol a tél, és ilyenkor kötelességünk gondoskodni arcbőrünk épségéről. A csípős idő kiszárítja bőrödet, így a hidratálás az egyik legfontosabb feladat. Íme tíz hidratáló készítmény – könnyebb textúrájú szérumok és masszívabb krémek – amelyekkel átvészelheted a hideget.

olvass tovább

Trendi hótaposók

  • 2012. február 06.

Pánikkeltés felsőfokon: jön a hó, de még mennyi! Sosem látott havazással riogattak az időjárásjelentésekben, és lőn, megérkezett. Van miben havatlapátolnotok?

olvass tovább

Metált bírod? - Fémes körömlakkok

  • 2012. január 28.

Igaz, hogy várjuk a tavaszt, a fagyi és púder színeket, de addig is használjuk ki a metál lakkok adta lehetőségeket. Ellenállhatatlan feketék, kékek, zöldek, ezüstösek, aranyak, és hihetetlen de annál gyönyörűbb változataik.

olvass tovább

Illatmustra: CHANEL NO. 19 POUDRÉ

  • 2011. október 03.

CHANEL NO. 19 POUDRÉ – az 1-es szám a szám az első karakter, míg a 9-es az utolsó. Az 1-es és a 9-es kombinációja a tökéletességet és a békét jelenti. Így az illat is a tökéletességet mutatja.

olvass tovább

Coco Chanel náci kém volt?

  • 2011. augusztus 16.

Náci kém volt a II. világháború idején Coco Chanel (1883-1971) ünnepelt francia divattervező egy kedden megjelenő új amerikai életrajzi könyv szerint.

olvass tovább

Chanel Contrastes kollekció

  • 2011. augusztus 05.

A Chanel Contrastes kollekciót az ókori görög Orfeusz és mitikus lírája ihlette. A különböző köveket felvonultató kollekció aszimmetrikus formáit Orfeusz zenéje inspirálta.

olvass tovább