Kulcsszó keresés /


Mit tehetünk, ha nyúzott napunk van?

  • 2016. augusztus 31.

Igenis vannak napok minden nő életében, amikor bármit is csinálunk magunkkal, legszívesebben egy sötét sarokban gubbasztanánk egész nap, de nincs mese, meg kell jelennünk munkahelyen, üzleti megbeszélésen, iskolában, stb. Van azonban néhány trükk, amivel kipofozhatjuk magunkat arra a néhány órára, és nincs is szükség kozmetikus vagy fodrász segítségére.

olvass tovább

5+1 last minute trükk, amely még idén nyáron formába hozhat

  • 2016. augusztus 19.

Csak nem már jó előre kitaláltad, hogy a tavalyi hatalmas buktát elkerülendő, idén bizony nyár végére, ha nem inkább ősz elejére időzíted a bikiniszaggató vakációt? És egyúttal azt is megtippelnénk, hogy ennek ellenére a legújabb kollekciós dressz már májusban ott lapult a fiókodban – persze csak hogy legyen még méret belőle -, s akkor már kellett egy színben/mintában/stílusban hozzápasszoló flip-flop és strandtáska is.

olvass tovább

Tippek és trükkök, ha te is lánybúcsút szervezel

Egy menyasszony életében a lánybúcsú az a nap, amikor a hosszas esküvőszervezést követően végre fellélegezhet, kikapcsolódhat és egy igazán emlékezeteset bulizhat. Mivel a lánybúcsú szervezését teljes egészében a barátnőire bízza, így joggal elvárható, hogy a barátnők közös erőbedobással maradandót alkossanak.

olvass tovább

5 stílustrükk, amit Olivia Palermotól tanultunk

  • 2016. június 22.

Olivia Palermo egy ócska hollywoodi sorozat színésznőjéből lett stílusikon, egyben Johannes Huebl, német modell felesége. Ma már milliók irigylik mindig tökéletes megjelenését, és lesik a paparazzik által jól dokumentált, minden mozzanatát – nem véletlen.

olvass tovább

A kiegészítők hatalma: 8 trükk, hogy feldobd megjelenésed

  • 2016. április 26.

Ahogy azt már biztosan hallottátok, a lényeg a részletekben rejlik. Manapság hatalmas népszerűségnek örvendenek az egyre minimalistább és letisztultabb trendek, így a kiegészítők fontosabbak, mint valaha, hogy feltegyék arra a bizonyos i-re a pontot, azaz tökéletesítsenek és személyre szabjanak.

olvass tovább