Kulcsszó keresés /


Soundra jöttek a röpis lányok

  • 2015. július 13.

A magyar női röplabda válogatott 28 év után kijutott a szeptemberi Európa-bajnokságra, így a lányok egész nyáron edzőtáborban vannak, semmi nyaralás, semmi buli. Épp csak a kéthetes júliusi szünetben van ez alól kivétel. A csapat két tagja jól ki is használta ezt, Dobi Edina és Szakmáry Gréta a Balaton Soundot választotta kikapcsolódásnak.

olvass tovább

Raffles Istanbul hotel, a török kuriózum

  • 2015. március 09.

A Raffles Istanbul 2014 szeptember 1-jén nyitotta meg a kapuit, hogy az ősi város egy új izgalmas, modern, fiatalos arcának megtestesülése lehessen. A szálloda a Zorlu Center szívében található, mely egy modern kori bazár, ahol a divat, a különleges ételek és a művészeti alkotások találkoznak, mindezt impozáns környezetben, lenyűgöző építészettel, izgalmas belső terekkel. A hotelből lélegzetelállító kilátás nyílik Boszporuszra, a Adalarra, azaz a Herceg-szigetekre és a történelmi félszigetre.

olvass tovább

Melyik a leghatékonyabb fűtési módszer az átmeneti időszakban?

  • 2014. november 05.

Múlt héten véget ért a szeptembert és októbert kellemessé tevő vénasszonyok nyara, megérkezett az ősz, és vele együtt a hűvös, rossz idő. Azonban a nyár seregei még nem adták fel a végső küzdelmet, ezért a legtöbb háztartásban nem éri meg bekapcsolni a fűtést egy-egy hidegebb este kedvéért. Ezen átmeneti időszakban nyújthat kiváló, egyben energiatakarékos megoldást a Samsung klímarendszerek fűtés funkciója.

olvass tovább

Hírességek a szeptemberi divatheteken

  • 2014. október 08.

Az őszi Fashion Week-en parádézó sztárok legalább akkora figyelmet kapnak, mint maguk a bemutatók. Mindenki ott van, aki fontos, no meg az is, aki kevésbé. Következzen sok-sok csodaszép kreáció, stílusos vagy kevésbé stílusos körítéssel.

olvass tovább

Ashton Kutcher bemutatta a kislányát

  • 2014. október 03.

Szeptember 30-án Mila Kunis életet adott közös kislányuknak Ashton Kutcher-rel. A baba nevét tegnap hozták nyilvánosságra. Mindenki egészséges és mérhetetlenül boldogok. Gratulálunk nekik!

olvass tovább

Mit viselünk a lábunkon jövő nyáron?

  • 2014. október 02.

Lassan vége a szeptemberi divathát-őrületnek, ugyan még tombol az indiánnyár, de már majdnem minden divatház bemutatta a jövő tavasz-nyári szezonra megálmodott kollekciót. Nézzünk körül, hogy mit fogunk a lábunkon viselni 2015-ben!

olvass tovább

Ők lettek a Nemzet Színészei

  • 2014. szeptember 30.

Szeptember 29-én délután, csaknem egy órás tanácskozás után meghozták döntésüket a Nemzet Színészei: Avar István és Sztankay István helyére Bitskey Tibort és Cserhalmi Györgyöt választották meg. Az elismerést a Nemzeti Színház egyik előadása előtt adják majd át nekik.

olvass tovább

Napi Üzenet - 2014. szeptember 30.

  • 2014. szeptember 30.

A mai napon ne légy állandó készültségben, hagyd a dolgokat a maguk útján menni. Ma testedzés, sportolás, fittség. Napi megerősítés: mindig a megfelelő helyen vagyok , a megfelelő időben, egy Isteni időzítés szerint.

olvass tovább

Napi Üzenet - szeptember 29.

  • 2014. szeptember 29.

A mai napon nyisd meg magad minden téren, hogy új képességeket szerezz. Ma információszerzés, tanulás, művelődés. Napi megerősítés: nyitott vagyok és befogadó az újra, a tudásra, a változások mindig jót hoznak számomra.

olvass tovább