6 jel, ami arra utal, hogy igazán minőségi kapcsolatban élsz

A randizás nem egyszerű, ráadásul egy párkapcsolatban sem megy mindig minden zökkenőmentesen. Azonban az apró hibák előtt érdemes azt szem előtt tartanunk, hogy összességében vajon milyen is, amelyben élünk. Egy igazán minőségi kapcsolat, amely a fejlődésünket szolgálja olyan, amiért megéri küzdeni. Most összegyűjtöttünk hat dolgot, amely ezt jellemezi!

olvass tovább

5 tipp, hogy közelebb kerülj a sikeres randihoz

  • 2018. május 05.

Valószínűleg még saját magunknak sem szeretjük beismerni, de elhívni valakit egy randira nem csupán tinikorban félelmetes egy kicsit, hanem egész életünk folyamán kissé feszélyezve érezhetjük magunkat, amikor valakit arra kell motiválnunk, hogy ismerjen meg minket. Ugyanis mi másról is szólna egy randi, mint az ismerkedésről? És ki tudja, hogy a másiknak lesz-e ehhez kedve? Éppen ezért most 5 tippet hoztunk ahhoz, hogy sikeresen el tudd hívni a kiszemelted randizni!

olvass tovább

Övtáska, tornacipő, napszemüveg - kiderítettük, hogy idén nyáron mire lesz szükséged a fesztiválszezonban

  • 2018. április 29.

A világ egyik legismertebb, minden év szezonnyitó fesztiválján, a Coachellán már túl is vagyunk, hamarosan kezdődik a hazai fesztiválszezon is, Amerikában pedig lassan már a Burning Man-re hangolódnak. A LuisaViaRoma arra volt kíváncsi, hogy milyen szettekben lesz érdemes idén nyáron a fesztiválokra látogatni, így meg is kérdezték Brandi Cyrus-t, Marta Pozzan-t, Marie Von Behrens-t és Taye Hansberry-t, hogy nekik milyen stílus tippjeik vannak a felhőtlen nyári bulik szerelmesei számára!

olvass tovább

Strandforma - vészesen közeleg a strandidő, most figyelj, ha jól akarsz kinézni!

  • 2018. április 10.

Sokakban felmerül a kérdés, hogy elég lesz-e 2-3 hónap ahhoz, hogy elérjék a kívánt „strandformát”. Ez sok mindentől függ, de főképp attól, hogy milyen alapról indulsz, mi a cél és mennyire vagy motivált a célod elérésében. 2-3 hónap sok idő, ami alatt ha beleadtok mindent, nagyon jó eredményeket érhettek el és büszkén vehetitek fel a fürdőruhátokat! A lényeg hogy mindig lebegjen a cél előttetek, testformálás területén is ez a siker kulcsa!

olvass tovább

5 tipp arra az esetre, ha le akarod venni a párodat a lábáról

  • 2018. április 07.

A tavasz valahogy mindig együtt jár a szerelemmel, hiszen ez a csodálatos és utánozhatatlan érzés ilyenkor szinte benne van a levegőben. Persze, ha már megvan a megfelelő kiszemelt, meg is kell hódítani valahogy, illetve a hosszabb ideje fennálló kapcsolatokat sem árt időnként frissíteni és izgalmasabbá tenni egy-egy romantikus randival. Most 5 olyan tippet hoztunk, amivel biztosan bárkit le fogsz tudni venni a lábáról!

olvass tovább

A tökéletes randi összetevői

Azt gondolnánk, hogy napjainkban már úgy megy az ismerkedés, mint a karikacsapás, hiszen annyira sok platformon van lehetőségünk másokkal beszélgetni, függetlenül attól, hogy a világ másik felén, vagy éppen a szomszéd utcában élnek. Azonban még így sem egyszerű megtenni a kezdő lépéseket, azzal kifejezetten problémában lehetünk, hogy hogyan hívjunk el valakit randizni.

olvass tovább

5 romantikus randi ötlet tavaszra

  • 2018. március 10.

Tavasszal ébredezik a természet, pezsegnek a hormonjaink, és kétségtelen, hogy van valami a levegőben. Nem csoda, hogy sokan ezt az évszakot azonosítják azzal az időszakkal, amikor a legegyszerűbb ismerkedni, új kapcsolatokba belevágni. Ha te is éppen szeretnél meghódítani valakit, de nem tudod, hogy hová mehetnétek randizni, akkor ez a lista egészen biztosan a segítségedre lesz, hiszen öt szuper tippet gyűjtöttünk össze, amelyek külön-külön is megállják a helyüket, vagy esetleg egy feledhetetlen napba is belesűríthetitek mindet.

olvass tovább

Régimódi randiszokások, melyekre a mai modern nő is vágyik

  • 2018. március 05.

Van egy irigylésre méltó bája az elmúlt időknek, így van ez a régi randevúzási és ismerkedési szokásokkal is. Sokszor kissé megmosolyogva, mégis sóvárogva nézzük a fekete-fehér filmek kockáit, amelyeken a főszereplők szerelme komótosan, az apró részletekre ügyelve bontakozik ki. Van néhány szokás, ami bár mind a mai napig általános lenne, és mindenkinek megadatna. Ezeket gyűjtöttük most egy listába!

olvass tovább