Kulcsszó keresés /


Négy nő: Enyém lett a legjobb party a városban - 19. rész

A Négy nő nem mese, hanem egy folytatásos webregény. Olyan kapcsolatokról és viszonyokról szól, amik lehetnének bármelyikőnk kapcsolatai vagy viszonyai. A négy nő mesél és mi megismerünk életeket, fájdalmakat, örömöket. Őszinték, nem titkolják gyengeségeiket és gonoszságaikat, hiszen olyankor beszélnek hozzánk, amikor nincs rajtuk az álarc, vagy nem bújnak felvett szerepeik mögé. Ilyen lenne az, ha belelátnál a barátnő vagy a szomszéd asztalnál ülő kollegina fejébe. Egyszóval kegyetlen.

olvass tovább

A faithless a Soundon ünnepel

  • 2015. február 21.

Sorra érkeznek az újabb és újabb fellépők a Balaton-parti partyfolyam, a MasterCard Balaton Sound sztárlistájára. Ezúttal itt a 20.születésnapját ünneplő Faithless, a tehetséges és ambiciózus Zedd, az elektronika meghatározó alakja Kaskade – és sokan mások. Nem csoda, hogy a kedvezményes jegyek vészesen fogynak a Soundra…

olvass tovább

Victoria's Secret afterparty gif challenge

  • 2014. december 04.

A dögös Victoria's Secret angyalkák afterparty ruháiról most híres pasik mondanak véleményt a heti gif challenge-ünk keretében. Elöljáróban annyit, hogy mindegyik szerelés tökéletesen lélegzetelállító. Jó szórakozást!

olvass tovább

Az Ecclestone lány másik élete

  • 2014. november 28.

A Forma 1 mogul leánya, Tamara Ecclestone egészen intim környezetben mutatta meg az anyaság szépségeit. Reggeli kávézás közben, a saját otthonukban lévő étkezőasztalnál készítették róla a legújabb fotósorozatot, miközben épp kisbabáját, Sophiát táplálja. A korábbi partykirálynő egészen másmilyen életet él, ám a nyilvánosságot ezúttal sem zárja ki abból. Tekintsétek meg képgalériánkat!

olvass tovább

Mennyei burger recept

  • 2014. november 20.

Bár a grillszezon már véget ért, de egyrészt nosztalgikus élmény a meleg nyári sütögetős estékre gondolni, másrészt olyan ínycsiklandozó ez a hamburger recept, hogy muszáj megosztanunk veletek. Talán mindenki kedvet kap, hogy akár lakáson belül grill party-t szervezzen.

olvass tovább

Ha már semmi sem ugyanaz

  • 2014. szeptember 11.

Régen annyira más volt minden. Na, nem sűrűn, de 3-4 hetente sikítva vártuk a hétvégét, hogy végre belevessük magunkat a pesti éjszaka forgatagába. Mert akkor még jó ötletnek tűnt meginni mindent, amit otthon találtunk. Izgalmasnak tűnt kiválasztani a megfelelő party szettet, majd a végén rádöbbenni, hogy a tíz centis magassarkúban hamar megfájdul az ember lába. De mégis, az igazi buli a hóban mezítláb hazasétálni! (Bár a vesénk hevesen diszlájkolta ezt.)

olvass tovább

Vigyázz, kész, gyerekparty!

  • 2014. június 26.

Unatkozik a gyermeked a nyári szünetben? Nincs okod keseregni! Jobbnál jobb programokkal dobhatod fel a vakációját. Légy kreatív és ezúton rendezz neki Te egy kerti mulatságot!

olvass tovább

Kit mit viselt a Viva Comet díjátadó gálán?

  • 2014. június 20.

Idén is megrendezték a legnagyobb alapterületű és szabású celeb who-is-who rendezvényt. A Viva TV Comet névre keresztelt zenei díjátadójának reálisan a felét a VIP szekcióban zajló KFC csirkecomb és ágyas pálinka party teszi ki, ahol minden évben mindenki tiszteletét teszi, aki valaha is valaki volt.

olvass tovább