Kulcsszó keresés /


A szép nők a gazdag férfiakat választják

Gyakran olvasom különböző fórumokon, hogy szegény normális férfiaknak semmi esélyük sincs a szép nőknél, mert azok (a szövegkörnyezetből ítélve teljesen elítélendő módon) a tehetős férfiakat választják. Az úgynevezett normális férfiak labdába sem rúghatnak a gazdagok mellett, mert a valódi értékek, az őszinteség, a jóban-rosszban kitartás, a nem menő programok nem kelendőek a csinos nők körében.

olvass tovább

Programozott szex

  • 2016. április 13.

Az talán köztudott, hogy a párkapcsolatok egyik legnagyobb krízise, amikor gyermek születik a családban. Manapság egyre inkább emelkedik azonban azoknak a kapcsolatoknak a száma is, ahol sajnálatos módon időben ennél már korábban az választja el a nőt és a férfit egymástól, amire akár már eddig is több évet szántak, a közös gyermekért való próbálkozás.

olvass tovább

Az ex-akta

Valahol, messze a párkapcsolatok vagy az induló kapcsolatok földjén, egyszer elérkezik az idő, amikor a sok szép és jó, régi élmények megbeszélése után előbukkan az ex-akta. Intelligens felnőtt emberekként tudnunk kellene kezelni a rég múltban történteket, de valahogy, valamiért ez a témakör mindenkit kicsit érzékenyen érint.

olvass tovább

Minden tizedik ember szeretné megújítani szerelmi életét

  • 2015. február 05.

2015 a fogadalmak éve, már csak azért is, mert egy friss, online kutatás szerint a magyarok többsége „új életet kezdett” januárban: például minden harmadik fogadkozó egészségesebben él majd, de minden tizedik ember megújítja a szerelmi életét is. De vajon a párkapcsolatokban döntő fontosságú szexuális élet minősége mitől függ? A „Kezedben a döntés!” elnevezésű kampány nyitányaként lezajlott kutatás erre is rákérdezett: a többség szerint a megfelelő partnertől és a vele kialakított lelki kapcsolattól, de a legfiatalabbak szerint fontos a hatékony és könnyed fogamzásgátlás vagy a szervezet fizikai állapota is.

olvass tovább

Hogyan kell csajozni?

  • 2014. május 30.

Ha már túl vagy azon a belátáson, hogy bár eljársz rendszeresen klubokba, társaságba, tanfolyamokra stb. azzal a látszólagos céllal, hogy ismerkedj, de rájöttél, hogy önmagad is becsapod, mert csak bizonyítékot keresel arra, hogy TE mindent megteszel, mégsem találsz társat, és felismerted, hogy legbelül valójában elzárkózol a párkapcsolatoktól, akkor jöhetnek a valódi tettek!

olvass tovább

Oszd be magad!

  • 2013. október 25.

Előfordulnak esetek a párkapcsolatokban, amikor a nő idősebb, úgy jó tíz-tizenöt évvel. Adott mondjuk egy 23-25 éves fiatal férfi és egy 35-40 közötti nő. Mi történik ilyenkor?

olvass tovább

Napi Üzenet - november 11.

  • 2012. november 11.

Ma hívd be életedbe, hogy a felsőbb, bölcsebb éned jelen legyen mindig, életed minden pillanatában, és e szerint hozd létre a terveid, vágyaid. A szórakozás, baráti és párkapcsolatok napja van.

olvass tovább

Napi Üzenet - október 14.

  • 2012. október 14.

Ma tervezd meg a jövőd, írd le céljaid, hatalmas teremtőerővel bíró nap. A mai nap a párkapcsolatok, szórakozás napja. Napi megerősítés: Minden vágyam úgy teljesül, ahogy szeretném.

olvass tovább

Gondolatok Agatha Seymour-tól - XXI. / Csütörtök

  • 2012. május 10.

Felgyorsult a világ, felgyorsultak a párkapcsolatok is. Úgy tűnik nincs idő várni a másikra, mert az élet elsüvít mellettünk, s mi lemaradunk a lényegről. A helyzet azonban messzemenően nem ennyire katasztrofális. A minap szembesültem a ténnyel, hogy a férfiak igenis tudnak és akarnak is várni egy nőre, ha igazán komolyan gondolják a kapcsolatot. Kedves ismerősöm már hónapok óta vár egy hölgyre, akiről úgy véli, ő lehet a nagy Ő. Nem erőszakoskodik, nem játsza az érdektelent, őszintén kinyilvánította az érzelmeit és vár az alkalomra, amikor végre egymáséi lehetnek. Hölgyeim, nem szabad feladni a reményt!

olvass tovább