Kulcsszó keresés /


Randitények, amit a filmekből tudunk

A húszas évei közepére a legtöbb nő, leszámítva azokat a szerencséseket, akik már 17 évesen megtalálták a nagy Ő-t, több tucat randin vannak túl, és jó adag tudnivalóval és tapasztalattal készülnek időről-időre a következőre. Van, amikor már az első pillanatban tudjuk, hogy veszett fejsze nyele a találkozás, de illedelmesen kihúzunk egy-két órát, de olyan is előfordult már, hogy az órákon át tartó borozás, sétálgatás után a városban, remegve vártuk, hogy írjon vagy hívjon, mégsem jelentkezett soha többet. De mit tudunk a filmekből a randizásról?

olvass tovább

Nem kellesz eléggé

  • 2014. május 18.

Mi, nők hajlamosak vagyunk arra, hogy rajongásunk tárgyában a nagy Őt lássuk. Sajnos a másik fél gyakran korántsem szolgál rá a megtisztelő címre, de mi erről nem óhajtunk tudomást venni. Íme, néhány eset, amikor biztosak lehetünk benne: nem kellünk eléggé.

olvass tovább

Remember 84 – Generációk találkozása az EFOTT-on

  • 2014. április 02.

A Karthago először lép fel az ország legnagyobb hallgatói buliján Péntek a rock nagy öregeivel! 30 év után ismét visszatér az EFOTT Miskolcra, ennek apropóján a fesztivál szervezői nem csupán a fiatal generációra gondoltak. A közönség az aktuális kedvencek mellett a fesztivál negyedik napján olyan kultikus magyar rock zenekarok koncertjein tombolhat majd, mint például az Edda, a P-Mobil vagy a Karthago.

olvass tovább

Nagy őszi divatmustra: Mi lesz trendi idén?

  • 2013. szeptember 20.

A mi szakmánkban már mindenki a jövő nyárról beszél, pedig még az idei sem múlt el. Az üzletek polcain és a magazinok hasábjain azonban már ott vannak a közelgő ősz és tél kollekciói, amik előhozzák az elmúlt fél év bemutatóinak emlékét. Lássuk, ezek alapján mi várható az ide őszi trendekkel kapcsolatban!

olvass tovább

Meddig tart a feminizmus?

  • 2013. augusztus 16.

Addig, amíg ki nem kell cserélni a villanykörtét, vagy nem kell felcipelni a sokadikra a mázsás bevásárlószatyrokat. Nyilván ezt sarkítva értem, de a fene nagy önmegvalósítás és az emancipáció határmezsgyéjén egyre gyakrabban sóhajtok fel, hogy ’dejó volna, ha volna itt egy férfi.”

olvass tovább

Nagy őszi hajmutató

  • 2013. augusztus 12.

Egyik szemünk sír, másik nevet, hiszen vészesen közeleg az ősz – jelenleg a hátunk közepére sem kívánjuk a 42 fokos meleget, de majd egy borús, őszi napokon visszasírjuk majd a kánikulát, a rövidnadrágokat, és a napszemüvegeket.

olvass tovább

Páros huncutságok

  • 2013. május 24.

Talán elvinnéd este a nagy őt valahová, de a pénztárcád nem engedi? Esetleg nincs kedved kimozdulni, inkább otthon maradnál a változatosság kedvéért? Számos kreatív módja van annak, hogy egy vidám és romantikus estét tölts el azzal a valakivel az otthon melegében.

olvass tovább

Gondolatok Agatha Seymour-tól - XXI. / Csütörtök

  • 2012. május 10.

Felgyorsult a világ, felgyorsultak a párkapcsolatok is. Úgy tűnik nincs idő várni a másikra, mert az élet elsüvít mellettünk, s mi lemaradunk a lényegről. A helyzet azonban messzemenően nem ennyire katasztrofális. A minap szembesültem a ténnyel, hogy a férfiak igenis tudnak és akarnak is várni egy nőre, ha igazán komolyan gondolják a kapcsolatot. Kedves ismerősöm már hónapok óta vár egy hölgyre, akiről úgy véli, ő lehet a nagy Ő. Nem erőszakoskodik, nem játsza az érdektelent, őszintén kinyilvánította az érzelmeit és vár az alkalomra, amikor végre egymáséi lehetnek. Hölgyeim, nem szabad feladni a reményt!

olvass tovább

Gondolatok Agatha Seymour-tól - XXI. / Kedd

  • 2012. május 08.

Barátném óriási borrajongó! Pár éve kapott egy palack különleges bort, s rögtön fel is hívott a nagy örömhírrel, mondván a tökéletes bort a tökéletes pillanatban, a tökéletes alkalomra nyitja majd ki, s szándéka szerint, azon kevesek közé fogok tartozni, akik ezt a különleges nedüt majd megízlelhetik. Eltelt egy év, két év, majd három, mire elkövetkezett az a bizonyos tökéletes pillanat. Összegyűlt a kis társaság, mindenki feszülten várta az est nagy pillanatát. A palackot kinyitottuk, barátném izgatottan szimatolta a dugót majd a pohárba kitöltött bort. Arcunkra fagyott a mosoly, amikor azt mondta: Már nem jó. Nem szabadott volna ennyit várni vele… Ekkor tanultam meg, hogy az életben a tökéletes pillanat az, amikor még megtehetünk valami szépet, valami jót…

olvass tovább