Kulcsszó keresés /


Az ellenállhatatlan ifjú nő új illata

  • 2013. május 08.

Az életöröm és a frissesség volt a kiinduló pont a Prada legújabb illatának megalkotásakor, melynek fiatal főszereplője, Candy. Mint a Prada nőiesség új kifejeződése Candy vonzó és váratlan, életigenlő és titokzatos.

olvass tovább

Hová tűntek az igazi nők?

  • 2013. április 19.

Az egyik kedvenc filmünk a Házasság olasz módra. Az isteni Loren úgy vonul végig az utcán, olyan magabiztos, egyértelmű nőiességgel lépked, ahogy Monica Belucci sem tudja utánozni a Malénában. Az vitathatatlan, hogy nagybetűs nő és vérbeli díva.

olvass tovább

Egy törékeny rózsa

  • 2013. március 07.

A Trussardi Delicate Rose összetevői a nőiesség és az életerő. Egy csokor érzelem idézi az elegáns, kecses nőiességet, mindezt modern, kifinomult és érzéki köntösbe öltöztetve. Az illat heves, romantikus érzéseket ébreszt, és csodálatos tükörképként világítja meg a rózsa fényét.

olvass tovább

Rövid hajú istennők

  • 2012. szeptember 19.

Az alaptézis szerint a nőnek hosszú a haja, szoknyában és tűsarkúban jár. Ám a nőiesség, a kisugárzás nem a haj hosszán múlik, ezt számos kedvencünk bizonyította már.

olvass tovább

Gondolatok Agatha Seymour-tól - július 17.

  • 2012. július 17.

Nemrég buddhista táborban voltam. Amolyan sátras fajtában, ahol mindenki mezitláb közlekedik a “meditációs teremben” és lezseren öltözködik általában. Feltűnő volt számomra, hogy sok nő szabadságolta a nőiességét a tábor idejére. Nem értettem miért jelent könnyebbséget elhagyni azt a reggeli öt percet, amit az igényességünknek, jól ápoltságunknak szánunk, vagy, hogy miért nem jut eszébe egyeseknek a meditációs üléshez illendően felöltözni. Az én olvasatomban egy nő az oroszlánok között is legyen nő, ne csak akkor, ha “szükség” van rá.

olvass tovább

Gondolatok Agatha Seymour-tól - július 12.

  • 2012. július 12.

A személyiségem és nőiességem kibontakozásának egyik legmeghatározóbb lépése az volt, amikor megengedtem magamnak, hogy sírjak, ha valami bánt. Amíg azt mutattam, hogy mindent kibírok, semmi sem fáj, addig ennek megfelelően bánt velem a világ és nem törődött a “nem létező” fájdalmammal. Mióta kimutatom az érzelmeimet sok minden megváltozott. Hiedelemeimmel ellentétben nem élnek vissza az emberek a gyengeségemmel, hanem odafigyelnek rá, meghallgatnak és a férfiak gyenge nőként tekintenek rám.

olvass tovább

Az elpusztíthatatlan bubifrizura

  • 2012. június 01.

Nincs az a divathullám vagy korszak, amit a bubifrizura ne élne túl. A bubit minden évben újra és újra felfedezik. Miért is ne tennék, ha egyszerre sugall nőiességet, és erőt?

olvass tovább

A Női létről

  • 2012. március 08.

Nőnek születtem, nő vagyok, mindig, az élet minden pillanatában. Ennél csodálatosabb dolgot el sem tudok képzelni! Nőnek lenni különleges állapot, mert ha akarjuk, ha nem, ez az energia folyton ott cikázik bennünk, ott lüktet minden szavunkban, minden érintésünkben, minden mosolyunkban és minden csókunkban. Nem kell ehhez még csak szerelmesnek sem lenni, vagy párkapcsolatban élni, ugyanis a nőiesség sugárzik mindenkire, akivel csak találkozik.

olvass tovább