Kulcsszó keresés /


Rövid hajú istennők

  • 2012. szeptember 19.

Az alaptézis szerint a nőnek hosszú a haja, szoknyában és tűsarkúban jár. Ám a nőiesség, a kisugárzás nem a haj hosszán múlik, ezt számos kedvencünk bizonyította már.

olvass tovább

Gondolatok Agatha Seymour-tól - július 17.

  • 2012. július 17.

Nemrég buddhista táborban voltam. Amolyan sátras fajtában, ahol mindenki mezitláb közlekedik a “meditációs teremben” és lezseren öltözködik általában. Feltűnő volt számomra, hogy sok nő szabadságolta a nőiességét a tábor idejére. Nem értettem miért jelent könnyebbséget elhagyni azt a reggeli öt percet, amit az igényességünknek, jól ápoltságunknak szánunk, vagy, hogy miért nem jut eszébe egyeseknek a meditációs üléshez illendően felöltözni. Az én olvasatomban egy nő az oroszlánok között is legyen nő, ne csak akkor, ha “szükség” van rá.

olvass tovább

Gondolatok Agatha Seymour-tól - július 12.

  • 2012. július 12.

A személyiségem és nőiességem kibontakozásának egyik legmeghatározóbb lépése az volt, amikor megengedtem magamnak, hogy sírjak, ha valami bánt. Amíg azt mutattam, hogy mindent kibírok, semmi sem fáj, addig ennek megfelelően bánt velem a világ és nem törődött a “nem létező” fájdalmammal. Mióta kimutatom az érzelmeimet sok minden megváltozott. Hiedelemeimmel ellentétben nem élnek vissza az emberek a gyengeségemmel, hanem odafigyelnek rá, meghallgatnak és a férfiak gyenge nőként tekintenek rám.

olvass tovább

Az elpusztíthatatlan bubifrizura

  • 2012. június 01.

Nincs az a divathullám vagy korszak, amit a bubifrizura ne élne túl. A bubit minden évben újra és újra felfedezik. Miért is ne tennék, ha egyszerre sugall nőiességet, és erőt?

olvass tovább

A Női létről

  • 2012. március 08.

Nőnek születtem, nő vagyok, mindig, az élet minden pillanatában. Ennél csodálatosabb dolgot el sem tudok képzelni! Nőnek lenni különleges állapot, mert ha akarjuk, ha nem, ez az energia folyton ott cikázik bennünk, ott lüktet minden szavunkban, minden érintésünkben, minden mosolyunkban és minden csókunkban. Nem kell ehhez még csak szerelmesnek sem lenni, vagy párkapcsolatban élni, ugyanis a nőiesség sugárzik mindenkire, akivel csak találkozik.

olvass tovább

Prada Candy

  • 2011. szeptember 04.

A Prada Candy Nőies. A Prada Candy azonnal magával ragad – tiszta élvezet vadító csomagolásban. A pink és arany robbanásszerű találkozásával a Prada Candy elrepít minket egy merész világba, megmutatja a Prada nőiesség egy új oldalát, ahol a több tényleg több és a lényeg a túlzás.

olvass tovább

A Pupa új kozmetikumai

  • 2011. március 16.

Egy stílus, melyet olyan divat-ikonok inspiráltak mint Grace Kelly, Audrey Hepburn és Jackie Kennedy, kicsit másképp, kicsit modernizálva kerül megújításra a Pupa kozmetikumaival, mely biztosan hatással lesz minden nő nőiesség utáni vágyára.

olvass tovább