Kulcsszó keresés /


Legyen vörös!

  • 2015. október 28.

Karolina Ryvolová fotográfus egy olyan egyedülálló fotósorozattal állt a nagyközönség elé, melyben vörös hajú, szeplős modellek láthatóak természetközeli, egészen extrém kompozíciókban. A projekt célja, hogy a vörös emberek is higgyenek önmaguk szépségében, eredetiségében és különlegességükben.

olvass tovább

Luxustúra Prágától Bécsig

  • 2015. október 21.

Izgalmas sajtóúton vettünk részt, ahol igazi pompában és kényeztetésben volt részünk és még azt sem bántuk, hogy utunk egy röpke Pozsony - Budapest kitérővel is bővült. A nem hétköznapi utat egy szexi, fehér, hibriddel kezdtük, elegánsan letisztult ezüstös vonalakkal folytattuk és végezetül egy igazi fekete erőgéppel zártuk. Alábbi képgalériánkkal bemutatjuk a legújabb Porsche Panaméra modelleket, a fotók magukért beszélnek!

olvass tovább

Ettől fogynak a topmodellek!

  • 2015. október 15.

Amikor a topmodelleket meglátjuk a kifutókon, vörös szőnyegen, vagy éppen a magazinok hasábjain, legtöbben önkéntelenül is felsóhajtunk, és arra vágyunk, bárcsak nekünk is olyan tökéletes idomaink lennének, mint nekik. Most a világ legjobb női árulják el a titkukat, hogy ők, hogyan hozzák formába magukat!

olvass tovább

A hét oximoronja: Klassz ruhák a VMA gáláról

  • 2015. szeptember 02.

A múlt szombati MTV Video Music Awards-on volt ribancozás és ribanckodás, kivillanó mellek, pucsító fenekek, na meg Kanye West bejelentette, hogy indul a 2020-as elnökválasztásokon. A sok szörnyűséges esti belépő között talán egyedül csak a szupermodellek népes csoportja tudott említésre méltó módon felöltözni, de mi azért a többieket is megmutatjuk elrettentő példaként. Jöjjenek a VMA ruhái hét csoportra lebontva: Miley Cyrus, Disney lányok, énekesnők, rapperek, szupermodellek, fiúk és azok, akik semmit sem csinálnak mégis jól élnek...

olvass tovább

Victoria’s Secret fürdőruhák igazi nőkön

  • 2015. július 13.

Leleplező fotósorozat készült modellekről és hétköznapi nőkről, akik ugyanazt a Victoria’s Secret fürdőruhát viselik. A fotózás Malibu egyik csodálatos tengerpartján zajlott, ahol a fotóalanyok igyekeztek felvenni azt a pózt, amit az eredeti modellek is. Nézzétek csak!

olvass tovább

A kategória mércéje: Az új Audi Q7

  • 2015. június 15.

Luxusszínvonalú komfort, a kategória legnagyobb belső tere és akár 325 kilogramm tömegcsökkenés – Az Audi Q7 legújabb generációja új mércét állít. Az innovatív vezetői segédrendszereivel, infotainment rendszereivel a nagy SUV-modellek versenyében az élre tör. Az új motorokkal jelentősen csökkent az üzemanyag-fogyasztás az elődmodellhez képest és az Audi Q7 3.0 e-tron quattro, a négykarikás márka történetében először, egyesíti a hatékony, hálózatról tölthető (plug-in) hibridhajtást a quattro állandó összkerékhajtással.

olvass tovább

Újdonság a divatvilágban!

  • 2015. április 14.

Ma mutatják be a Calzedonia 2015-ös bikinikollekcióját Veronában 19:30-kor. Ebben semmi meglepő sincs, de az új modellek mellett óriási innovációval rukkolt elő a márka, ugyanis tudod ki lesz ott? Bizony, Te!

olvass tovább