Kulcsszó keresés /


Vintage steet style fotók - a régi idők stílusos nőitől

  • 2016. május 20.

Ma a legjobb inspirációkat bloggerek, modellek vagy hírességek street style fotóiból merítjük, de akármilyen elképzelhetetlen, már 50-60 éve is készültek ilyen képek. A fotósok előszeretettel kapták lencsevégre azokat a nőket, akiknek már évtizedekkel ezelőtt is fontos volt a stílusos, az aktuális divat szerinti megjelenés. Elképesztő nők és vintage outfitek jönnek, érdemes végig nézni a válogatásunkat.

olvass tovább

A Te Soundod

  • 2016. május 13.

Az idei évben tizedik születésnapját ünneplő Balaton Sound közös játékra hívja a fesztivál rajongóit. A szervezők az elmúlt 10 év Soundos élményeit szeretnék összegyűjteni, feleleveníteni. Ehhez várják a közönség emlékeit, elmesélt történeteit, videofelvételeket, fényképeket. A játékhoz olyan ismert arcok, zenészek, színészek, modellek, sportolók is csatlakoztak, akiknek kedvencük a Balaton parti fesztivál, és ők is felelevenítik kedvenc pillanataikat.

olvass tovább

Victoria's Secret modellek és híres párjaik

A Victoria’s Secret modellek nagy népszerűségnek örvendenek a sztárvilág férfijainak körében – amin persze nem is csodálkozunk. Összeszedtük azokat a hírességeket, akiknek rövidebb távon volt dolguk a modellekkel, és azokat is, akik évek óta boldog párkapcsolatban élnek velük.

olvass tovább

Szájhősök - A legjobb rúzsművészek munkái

Nem sok mindenki fejében fordul meg, hogy kísérletezgessen az ajkai színével, így ezt a hobbit meghagyjuk azoknak a profiknak, akiknek a munkáit utána ámulattal csodáljuk. Többek közt azért is, mert mindig képesek tökéletes fogakkal és ajkakkal rendelkező modelleket találni.

olvass tovább

16 divatikon, akik befolyásolták a híres brit stílust

  • 2016. március 10.

A britek stílusát nehéz definiálni. Nem aggathatunk egységes jelzőt rá, „csak” azt mondhatjuk: egyedi. Az 1960-as években Twiggy egy világ szépségideálját rombolta le fiús testalkatával és rövid hajával, az 1990-es években Kate Moss írta át átlagos, 168 cm-es magasságával a modellek kódexét. Erről beszélek, Anglia divatikonjai eredetiek.

olvass tovább

Irigylésre méltó plus size modellek

Sokszor vagyunk megdöbbenve azon, hogy milyen szép alkatú, formás nőket sorolnak a plus size kategóriába. Pedig attól függetlenül, hogy nem felelnek meg a 90-60-90 – es mércének, tényleg gyönyörűek. Mi magunk is irigykedve nézzük őket, hiszen nőiesek, csodás a kisugárzásuk és attól függetlenül, hogy a szakma milyen kategóriába sorolja őket – irigylésre méltó az alakjuk.

olvass tovább

A legszexibb, tetovált modellek

A tetoválás, mint kifejezőeszköz, már a divat világában is utat tört magának. Az extrém külsőnek is megvan a maga szépsége, és mondanivalója. A következő képgalériában olyan modelleket mutatunk be, akiket a tetovált külsejük csak még sikeresebbé tett.

olvass tovább

Tudd, hogy mit akarsz

  • 2015. november 08.

A legtöbb ember azt se tudja, hogy mit akar. Jön is megy is egyszerre. Elég csak megnézni az idiotizmus díszpéldányait, akik szeretnének formásabb testet, amiért lemennek az edzőterembe és mellé nyomnak valami 1000-1200 kalóriás diétát. Aztán állnak bamba fejjel, csücsörítő szájjal a tükör előtt és fingjuk sincs, hogy az a rohadt selfie, miért nem azt a bomba alakot mutatja, amit a fitness modelleknél lát.

olvass tovább