Minimalista tetoválások, amelyek meghozzák a kedvünket a varratáshoz

  • 2016. június 24.

Manapság egyre több ember vállalja a fájdalmat, hogy testét művészi, legtöbbször számára fontos értékeket képviselő rajzok tarkítsák. Még ha nem is mindenki fekszik a tű alá, sokakat vonz a tetoválás művészete, így összeállítottunk egy inspirációs képgalériát, amely akár még rá is vehet, hogy végre megcsináltasd, amit szeretnél.

olvass tovább

A 15 éves Angelina Jolie egyik legelső fotósorozata

  • 2016. június 18.

A világhírű színésznő, egyben hatgyermekes édesanya nemrégiben töltötte be a 41. életévét. Köszönhetően édesapja hírnevének, gyermekkora óta a rivaldafényben van, a minap pedig előkerült egyik legelső fotósorozata, amelyről a fotós személyesen mesélt a Bored Pandának.

olvass tovább

Budapest A Cappella Fesztivál

  • 2016. június 13.

Izgalmas nemzetközi produkciókkal és a műfaj legjobb itthoni előadóival jelentkezik Budapest friss zenei fesztiválja, a tisztán vokális, de térben, időben és műfajban szerteágazó zenéket felvonultató Budapest A Cappella Fesztivál. Program a Hangvető szervezésében, a Dunapest (kortárs összművészeti fesztivál) részeként lesz látható - a fesztivált támogató - Várkert Bazár Öntőház udvarán, június 17-19 között.

olvass tovább

Csak egy kislány vagyok a nagyvilágban, aki próbál találni valakit, akit szerethet

  • 2016. június 01.

A cím idézet Marilyn Monroetól, aki napra pontosan kilencven évvel ezelőtt született. Legendás, és utánozhatatlan ikon volt, kimondhatatlan erejű szexszimbólum. Az ő mítosza örök érvényű, bár sorsa szívfacsaró, de sosem merül el a feledés homályába. A színésznő születésének évfordulója alkalmából végiglapozzuk életének néhány fontosabb momentumát... és a fotóművészet egyik legismertebb, és talán az egyik legmegrendítőbb fotósorozatával zárjuk a születésnapi albumunkat, amelyet a Vogue felkérésére készítettek Monroeról a színésznő halála előtt három héttel.

olvass tovább

Egy különleges időutazás – Isztambul

  • 2016. május 25.

Amikor a Teremtő Isztambult megálmodta, aludt néhány napot a megalkotásra, hogy a nagy mű a tökéletesnél is tökéletesebb legyen. Aztán munkához látott: vett mindenből egy keveset – keleti hangulat, nyugati közelség, fűszeres illatok, a művészettörténet legizgalmasabb stílusai, a történelem legvibrálóbb korszakai – jól összerázta, majd mindezt Európa és Ázsia határára dobta. Mi pedig azóta is élvezzük.

olvass tovább

Társfüggőség – a túlszeretés művészete

  • 2016. május 19.

Egy olyan világban, melyben a függetlenség és személyes boldogság számít a legfontosabbnak, a párkapcsolatok nagy része halálra van ítélve. Hiába a sírig tartó, epikus szerelem ígérete, ha utána jönnek a szürke hétköznapok. Rég megváltoztak az emberek családról, szerelemről és karrierről alkotott fogalmai, ami jó indok arra, hogy sokkal könnyebben bocsássák útjára a megunt kedvest, mint annak idején.

olvass tovább

Akiket szerettünk, és túl korán veszítettünk el

A gyász nem szűnik, sorra veszítjük el a nagyságokat. Gyerekkorunk kedvenceit, kamaszkorunk, és felnőtt éveink hiteles példaképeit. Egyre nehezebb letenni már a voksunkat valaki olyan mellett, aki nem haknizó celeb, hanem valódi, hagyományos, vagy éppen egyedi, százszázalékos művészeti értéket képvisel, vagyis sűrített, karizmatikus, és mélyen gyökerező tehetsége van ahhoz, hogy mondanivalót közvetítsen számunkra.

olvass tovább

Isten veled, Herceg!

  • 2016. április 22.

Nem fogjuk leírni, hogy ˇmeghalt a pop egyik legnagyobb zsenije", "itthagyott bennünket a poplegenda", vagy "öröklétre szenderült a pop nagyágyúja". Prince művészetét mindenki ismeri, nincs szüksége ezekre a címkékre, zsenialitása annyira egyértelmű. Csütörtök hajnalban találtak rá minnesotai otthonában. Prince Rogers Nelson 57 évet élt. Nekünk pedig ezek a kedvenc dalaink tőle:

olvass tovább

Dalpremier - Mujahid Zoli az újrakezdésről énekel

  • 2016. április 08.

Mujahid Zoltán 12 évvel ezelőtt tűnt fel a Megasztár első évadában, viszont azt kevesen tudják az énekesről, hogy a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem jazz tanszakán végzett, és zenét is tanít. Tavaly a Beside you című dalával a második helyig jutott A Dal című műsorban, amely az Eurovízió elődöntője itthon. Most pedig új dallal örvendeztet meg bennünket.

olvass tovább

Szájhősök - A legjobb rúzsművészek munkái

Nem sok mindenki fejében fordul meg, hogy kísérletezgessen az ajkai színével, így ezt a hobbit meghagyjuk azoknak a profiknak, akiknek a munkáit utána ámulattal csodáljuk. Többek közt azért is, mert mindig képesek tökéletes fogakkal és ajkakkal rendelkező modelleket találni.

olvass tovább