Kulcsszó keresés /


A kudarc erősít?

Erre a kérdésre a legtöbb ember a saját történetével vagy történeteivel tudna válaszolni. Olyan életmesék léteznek a világban, amelyekről méltán rendezhetnének drámákat. Szívszorító, küzdelmekkel teli, kudarccal megtömött élettörténetek ezek, amelyeknek a vége nem a nagybetűs boldog befejezés.

olvass tovább

A fogyókúra alapjai

  • 2015. május 15.

A fogyókúra nagy vállalás mindenki életében, hiszen egy nehéz helyzet elismerésével és a megváltoztatására tett elhatározással kezdődik. Már a szembenézés is fájdalmas lehet, de ha eléggé szenvedünk túlsúlyunktól, előbb-utóbb meg kell tennünk. A fogyókúra elkezdése - mint minden döntés - magában rejti a kudarc lehetőségét és az önbizalom aláásásának ördögi körét.

olvass tovább

A szilveszteri fogadalmak csapdái

  • 2014. december 29.

Szilveszter küszöbén egy pillanat alatt képesek vagyunk fogadalmakat tenni, ígéretekbe bocsátkozni, és a pillanat tört része alatt meg is szegjük őket. Összegyűjtöttük a legfőbb okokat, hogy miért is vallunk legtöbbször kudarcot, ha a fogadalmainkról van szó.

olvass tovább

Nem az én kudarcom

  • 2014. december 18.

  • Fatal error: Uncaught Error: Call to a member function getPic() on null in /srv/www/stylemagazin.hu/docroot/local/draw_news_list.php:89 Stack trace: #0 /srv/www/stylemagazin.hu/docroot/modules/1.0_news_list/1.0_news_list_view.php(54): include() #1 /srv/www/stylemagazin.hu/docroot/lib/template/PT_ZONE_CONTENTS.php(27): include('/srv/www/stylem...') #2 /srv/www/stylemagazin.hu/docroot/page_templates/main/main.php(50): include('/srv/www/stylem...') #3 /srv/www/stylemagazin.hu/docroot/index.php(26): include('/srv/www/stylem...') #4 {main} thrown in /srv/www/stylemagazin.hu/docroot/local/draw_news_list.php on line 89