Kulcsszó keresés /


Top10: kifinomult manikűr ötletek az őszi szezonra

Letisztult formák, visszafogott, pasztell színek, mindez egy kis csillogással vagy csavarral fűszerezve - ez mind-mind tökéletes választás lehet ősszel, amikor a kifinomultabb színek és minták felé fordulunk, legyen szó az otthonunk dekorálásáról, a gardróbunkról, vagy éppen a manikűrünkről. Most az utóbbihoz hoztunk olyan ötleteket, amelyek tökéletesen illenek az őszi szezonhoz!

olvass tovább

Top10: őszi manikűr ötletek bordóval

A bordó szín tökéletesen passzol az őszi természet színeihez, így az ilyenkor választott outfitjeinknek is csodás társa lehet. A tél pirossal teli időszaka előtt ezzel hangolódhatunk a hűvösebb hónapok stílusos árnyalataira, így most olyan manikűr ötleteket gyűjtöttünk össze, melyekben megjelenik a gyönyörű bordó szín!

olvass tovább

Top10: babarózsaszín manikűr ötletek őszre

Ősszel alapvetően a sötétebb, vagy a kevésbé feltűnő színeket szoktuk preferálni, azonban úgy gondoljuk, hogy mivel még csak most lépünk be az új szezonba, és egyelőre az időjárás is megörvendeztet minket, nyugodtan maradhatunk nyáriasabb színeknél, így most csodás babarózsaszín manikűr ötleteket gyűjtöttünk össze!

olvass tovább

Top10: manikűr ötletek, ha még nincs kedved búcsút mondani a nyárnak

Lassan kénytelenek leszünk elbúcsúzni az év egyik legszebb időszakától, és felkészülni a hűvösebb, kicsit lassabb hétköznapokra. Bár nem árt már az új időszakra hangolódni, akkor sincsen semmi baj, ha egy kicsit még a nyár előnyeit szeretnéd élvezni. Ezúttal olyan manikűr ötleteket hoztunk, amelyeknek köszönhetően garantáltan nyárias hangulatod lesz még egy ideig!

olvass tovább