Kulcsszó keresés /


Top10: képek a celeb világ legszexibb testvérpárjáról, Chris és Liam Hemsworth-ről

Szent meggyőződésünk, hogy Chris és Liam Hemsworth a világ egyik legszexibb testvérpárja, ráadásul emellett mindketten nagyszerű és tehetséges színészek is. Nekünk tényleg nehezünkre esne közülük választani, így ha nektek sikerül a galériánk átlapozása után, akkor mindenképpen írjátok meg, hogy nektek melyikük a kedvencetek!

olvass tovább

Top10: képek a nem csak hihetetlenül tehetséges, hanem szuper szexi Alexander Skarsgård-ról

  • 2018. január 12.

Alexander Skarsgård megkapta a legjobb férfi mellékszereplőnek járó Golden Globe díjat a legjobb tévéfilm/minisorozat kategóriában a Hatalmas kis hazugságokban (Big Little Lies) nyújtott alakításáért. Szó se róla, mi odavoltunk érte - na persze nem a karakterért, hanem a rendkívüli színészi teljesítményéért. Azonban, hogy őszinték legyünk, nem csupán alakítása, hanem kifejezetten megnyerő külseje is felkeltette az érdeklődésünket. Mutatjuk is, hogy miért!

olvass tovább

10 kép, ami bizonyítja, hogy Meghan Markle és Harry herceg a világ egyik legösszeillőbb párja

  • 2017. december 30.

Meghan Markle és Harry herceg eljegyzési fotói múlt héten láttak napvilágot, az ünnepek alatt pedig egy szemfüles fotósnak sikerült lencsevégre kapnia Meghan, Kate, Harry és William négyesét. A most következő képek bizonyítják, hogy a jövő tavasszal életét összekötő színésznő és herceg a világ egyik legtökéletesebb és leginkább összeillő párját alkotják.

olvass tovább

10 kép, ami bizonyítja, hogy Zac Efron-ból igazán szexi pasi lett

  • 2017. december 26.

Zac Efront a Disney zenés romantikus vígjátékának, a High School Musical-nek köszönhetően ismerhette meg a világ, és egy csapásra a tini lányok kedvencévé vált. A színész azóta felnőtt, egyre több filmbe csillogtatja meg a tehetséget, és sokan az új Matthew McConaughey-ként emlegetik, hiszen Matthew útja is hosszú volt a félmeztelenre vetkőzésektől a drámai szerepekig és a kiemelkedő alakításokig. Mi viszont most azt szeretnénk bizonyítani, hogy Zac Efron tehetsége mellé kifejezetten megnyerő külső párosul!

olvass tovább

Elég, ha érzed

Szeretem a hangulatát az egésznek. A szürke minden árnyalatát. A falon lógó képeket. Más esetben, ha nálad vagyok, melegség jár át. Nem fázom, nem riaszt a hideg betonfal. De ma éjjel minden porcikámmal reszketek.

olvass tovább

10 kép, ami bizonyítja, hogy Ryan Reynolds napjaink egyik legszexibb férfija

  • 2017. november 27.

Ryan Reynolds rengeteg nő szívét törte össze, amikor 2012-ben feleségül vette Blake Livelyt, akivel azóta is boldog házasságban élnek, és nevelik két gyönyörű gyermeküket. Ez persze nem jelenti azt, hogy ne olvadozhatnánk kicsit napjaink egyik legszexibb színészétől, akit jövőre ismét a nagypofájú szuperhős, Deadpool szerepében láthatunk!

olvass tovább

10 kép a Burning Man-ről, ami után alig fogod várni a nyarat és a fesztivál szezont

  • 2017. november 19.

A Burning Man az egyik legextrémebb fesztivál, melyet minden nyár végén rendeznek meg Amerikában, a Nevada állambeli Black Rock sivatagban. Joggal mondhatjuk, hogy a fesztiválozók a semmi közepén találják magukat, azonban éppen ez a céljuk, hiszen az összejövetel nem titkolt szándéka a civilizációtól való elvonulás, illetve a művészi önkifejezés. A fesztivál egy hatalmas figura rituális elégetésével szokott véget érni. Az idei Burning Man-ről készült képeket látva kétségünk sincs afelől, hogy a világ egyik legizgalmasabb eseménye lehet!

olvass tovább

Stílusiskola: télen fehéret? Minden mennyiségben!

  • 2017. november 18.

A téli időszakban inkább a sötétebb színeket, és leginkább a feketét preferáljuk, pedig a fehér is nagyon jó választás lehet, különösen akkor, ha úgy döntünk, hogy tetőtől talpig fogjuk viselni. Most ehhez gyűjtöttünk össze inspiráló képeket, melyek közül a kedvenceiket meg is találjátok a most következő galériában!

olvass tovább

15 esküvői fotó, amibe nagyon viccesen beletrollkodtak

  • 2017. november 12.

Az esküvői fotók életünk legszebb és legfontosabb pillanatait próbálják megőrizni képek formájában, azonban előfordul, hogy hiba csúszik a számításainkba, és önhibánkon (illetve a fotós hibáján) kívül nem éppen úgy sikerülnek, ahogyan eredetileg elterveztük. A most következő képekbe valaki vagy valami csúnyán, azonban nagyon vicces módon "belerondított". Íme a legviccesebb fotók a nagy napról!

olvass tovább