Kulcsszó keresés /


Isten veled, Herceg!

  • 2016. április 22.

Nem fogjuk leírni, hogy ˇmeghalt a pop egyik legnagyobb zsenije", "itthagyott bennünket a poplegenda", vagy "öröklétre szenderült a pop nagyágyúja". Prince művészetét mindenki ismeri, nincs szüksége ezekre a címkékre, zsenialitása annyira egyértelmű. Csütörtök hajnalban találtak rá minnesotai otthonában. Prince Rogers Nelson 57 évet élt. Nekünk pedig ezek a kedvenc dalaink tőle:

olvass tovább

A hercegnő Indiában - Kate Middleton Stílusnapló

  • 2016. április 21.

Vilmos herceg és Katalin hercegné hivatalos, indiai körúton vannak Indiában. A hercegné pedig irigylésre méltó ruhatárat választott ki magának erre az alkalomra (vagy mások választották ki neki?). Mindenesetre mi sem hagyhattuk szó nélkül...

olvass tovább

A legjobb makeover/átalakítós filmjelenetek

Lehet csak én gondolom így, de ha egy filmben egy rút kiskacsát hercegnővé varázsolnak, az sikerre van ítélve. Mindannyian át tudjuk érezni micsoda extázist élhet át valaki, aki nem tudta milyen potenciál rejlik benne. Összegyűjtöttük nektek a legjobb makeover klasszikusokat!

olvass tovább

10 Disney hercegnő a 21. században

  • 2016. február 12.

Anoosha Syed, kanadai grafikus elképzelte, hogy miként festenének a kedvenc Disney hercegnőink, ha a mai korban, azaz a 21. században élnének. Még foglalkozást is talált ki nekik, személyre szabottan. Nézzétek meg képgalériánkat!

olvass tovább

A történelem leghíresebb ruhái

  • 2015. december 27.

18 olyan ruha, ami évtizedek emlékhalványító hatását ikonikussá válva élte túl. Filmek, királyi családok, vörös szőnyegek, szirének, istennők, vagy hercegnők, ezek a ruhák közös divattudatunk legendáivá váltak.

olvass tovább

A legviccesebb tortakatasztrófák

  • 2015. december 15.

Annak idején, a hatodik szülinapomra egy gyönyörű Barbie baba tortát kaptam, aminek a ruha része volt ehető, közepén meg egy igazi Barbie állt. Elmondani sem tudom, mennyire örültem neki, de lefogadom, ha a Barbie helyett bármilyen más Disney hercegnős sütit kapok, ugyanolyan fülsüketítően üvöltöttem volna örömömben. Kivéve, ha anyukám próbálta volna megsütni... Bocsi Anya, de valljuk be, pont úgy sikerült volna, mint ezek a torták. Megnéztem volna a kis szülinaposok arcát, amikor ezekkel a csodákkal köszöntötték fel őket!

olvass tovább

Hogyan születtek az igazi Disney hercegnők?

  • 2015. november 12.

Annie Leibovitz híres Disney sorozatában olyan sztárokat bujtatott a mesefigurák bőrébe, mint Jennifer Lopez, Scarlett Johannson vagy Whoopi Goldberg. Most betekinthettek a kulisszák mögé. Nézzétek meg, hogyan készültek a legendás fotók!

olvass tovább

8 igazi hercegnő, akik stílusban királynők

  • 2015. október 01.

Nem csak hatalmuk van, hanem stílusuk is. A stílusérzékenység pedig adu ász. Kétség nem fér hozzá, hogy náluk ez gyakorlatilag kötelező elvárás, viszont stílusosnak születni kell, azt nem lehet megtanulni. Ők pedig a legjobb példák arra, hogyan kell meghódítani a világot. Minden szempontból.

olvass tovább