Kulcsszó keresés /


Gondolatok Agatha Seymour-tól - XIX. / Szombat

  • 2012. április 28.

Nemrég feliratkoztam a “Ma este színház” nevű facebook oldal napi last minute előadás ajánlójára. Fantasztikus ötletnek tartom, hogy minden nap értesítést küldenek a város színházainak el nem adott jegyeiről. Mindig alaposan átböngészem a kínálatot és kedvem, hangulatom szerint döntök arról, hogy az esetleges szabad estémet színházi előadással teszem emlékezetessé vagy sem, ráadásul féláron!

olvass tovább

Gondolatok Agatha Seymour-tól - XVI. / Csütörtök

  • 2012. április 05.

A mai világ egyik legnagyobb értéke az ötlet! Mindenki valami egészen különleges dolgon töri a fejét, legyen az egy új “facebook” vagy bármi, amitől anyagi, társadalmi elismerést vár. Saját tapasztalatom az, hogy a képzelet, a kreativitás a gyakorlattól nő meg. Az ember minél többet dolgozik, minél több produktumot hoz létre, annál több mindent képes belelátni a dolgokba, tervekbe s előfordul, hogy munka közben egyik ötlet hozza magával a másikat. Elég belegondolnunk abba, hogy gyakran, mire végzünk egy munkával, ha elölről kellene kezdenünk az egészet, az eredeti koncepcióból valami egészen más alkotást hoznánk létre.

olvass tovább

Gondolatok Agatha Seymour-tól - XV. / Péntek

  • 2012. március 30.

A nők egyik legfontosabb erénye a szépség, tartják. Elég felmenni a facebook-ra és az ember tucatnyi gyönyörű nő szebbnél szebb, kívánatosnál is kívánatosabb képeit látva elámul és biztosra veszi, hogy nekik aztán nem lehet gondjuk az életben, mindent tálcán kínál számukra a sors, férfiak tömegeiből választhatnak. Meglepett, amikor egy férfi ismerősöm hallva az erre vonatkozó ámulatomat, csak annyit mondott: “Szépség! Ugyan már! Annyi gyönyörű nő van, hogy Dunát lehetne velük rekeszteni. A szépség önmagában rég nem elég egy kicsit is igényes férfi számára, csupán alapfeltétel lehet egy kapcsolat indulásához.”

olvass tovább

A világ második legjobb állása - Tensi

  • 2011. augusztus 11.

Túl van munkája felén az első magyar hivatásos világutazó. A 27 éves budapesti Gyémánt Balázs még 2010 végén jelentkezett A Világ Második Legjobb Állására, amelyet a Tensi hirdetett meg. A többszáz jelentkező közül ő bizonyult a legalkalmasabbnak arra, hogy főállásban tesztelje világszerte a legjobb szállodák ajánlatait, kipróbálja a legizgalmasabb programokat, megkóstolja a legkülönlegesebb ételeket. És természetesen minderről be is számoljon a www.alegjobballas.hu blogon és Facebook-oldalán.

olvass tovább

Partinemzedék: 1500 résztvevős születésnap

  • 2011. június 06.

Kis híján tragédiába fulladt egy hamburgi születésnapi parti, melyre - a Facebook-os meghívó miatt - tévedésből mintegy 15.000 fiatal jelezte vissza a részvételét. Szerencsére a szülők igen hamar kapcsoltak, így a rendőrség időben felkészülhetett a várható tömegre, mely annak ellenére volt igen tekintélyes, hogy a bulit minden létező csatornán lemondták.

olvass tovább

Facebook hirdetés 1940-ből?

  • 2011. január 07.

Bizonyára sokunk számára lehetnek ismerős képei a második világháború előtti kampányai, reklámplakátjai. Ezek a reklámok már maguk is a történelem részei, jellegzetes stílusukat, formátumukat bárki könnyen felismerheti. Egy Sao Paolo-i reklámügynökség munkáit láthatjuk alább. Régi köntös, mai tartalom.

olvass tovább