Kulcsszó keresés /


A világ második legjobb állása - Tensi

  • 2011. augusztus 11.

Túl van munkája felén az első magyar hivatásos világutazó. A 27 éves budapesti Gyémánt Balázs még 2010 végén jelentkezett A Világ Második Legjobb Állására, amelyet a Tensi hirdetett meg. A többszáz jelentkező közül ő bizonyult a legalkalmasabbnak arra, hogy főállásban tesztelje világszerte a legjobb szállodák ajánlatait, kipróbálja a legizgalmasabb programokat, megkóstolja a legkülönlegesebb ételeket. És természetesen minderről be is számoljon a www.alegjobballas.hu blogon és Facebook-oldalán.

olvass tovább

Partinemzedék: 1500 résztvevős születésnap

  • 2011. június 06.

Kis híján tragédiába fulladt egy hamburgi születésnapi parti, melyre - a Facebook-os meghívó miatt - tévedésből mintegy 15.000 fiatal jelezte vissza a részvételét. Szerencsére a szülők igen hamar kapcsoltak, így a rendőrség időben felkészülhetett a várható tömegre, mely annak ellenére volt igen tekintélyes, hogy a bulit minden létező csatornán lemondták.

olvass tovább

Facebook hirdetés 1940-ből?

  • 2011. január 07.

Bizonyára sokunk számára lehetnek ismerős képei a második világháború előtti kampányai, reklámplakátjai. Ezek a reklámok már maguk is a történelem részei, jellegzetes stílusukat, formátumukat bárki könnyen felismerheti. Egy Sao Paolo-i reklámügynökség munkáit láthatjuk alább. Régi köntös, mai tartalom.

olvass tovább