Filmcsillagok, akik ki nem állhatják egymást

  • 2015. július 20.

Még a legjobb lelkű emberek életében is akadnak unszimpatikus személyek. Jobb esetben nem kell velük túl gyakran találkoznunk, azonban vannak pechesebbek, akiknek naponta el kell viselniük egy számukra kellemetlen kollégát. Ez alól a sztárok sem kivételek, és még ha a képernyőn, vagy éppen a médiában úgy is tűnik, hogy minden a legnagyobb rendben köztük és munkatársuk között, amint elhárul róluk a reflektorfény, bizony képesek durván egymásnak esni. Összeállításunkban most néhány olyan filmcsillag párosokról olvashattok, akiknek a kameramentes szünetekben akadt pár kellemet percük egymással…

olvass tovább

8 ok, amiért szeretjük az epret

  • 2015. május 04.

Talán nincs is olyan ember a világon, aki ne szeretné ezt a mennyei gyümölcsöt, pedig nem is gyümölcsként, hanem gyógynövényként kezdte pályafutását valamikor az ókorban. Ráadásul nemcsak finom, de több, mint háromszáz biológiailag értékes anyagot is tartalmaz. Még a növény leveleiben is gyógyító erő van. Lássuk, miért is imádjuk.

olvass tovább

Jó emberek a Centrálban

A Centrál Színház kivételes színészgárdája és repertoárja áll hozzám a legközelebb a budapesti színházak közül, és ezt a legutóbb látott Jó emberek című darab csak tovább erősítette. Az előadás egyszerre szórakoztató, ugyanakkor mélyen elgondolkodtató. Nevetünk az elhangzó poénokon, közben pedig belül szégyelljük is magunkat, amiért mosolygunk azon, amin igazából sírni kéne.

olvass tovább

A 28. Nickelodeon Kids’ Choice Awards jelöltjei

  • 2015. február 26.

Ariana Grande vagy Iggy Azalea veheti át ebben az évben a legjobb énekesnőnek járó léghajó alakú díjat? Angelina Jolie vagy Scarlett Johansson nyakába zúdul idén a hagyománnyá vált zöld trutymó? A 28. Nickelodeon Kids’ Choice Awards négy új kategóriával és világsztárok sorával csábítja a nézőket a tévéképernyők elé: a bővült listán olyan jelöltek szerepelnek, mint Angelina Jolie, Meryl Streep, Meghan Trainor, Taylor Swift vagy épp a One Direction. Az igazi sztárparádéval kecsegtető gálát a Jonas Brothers legifjabb tagja, Nick Jonas vezeti majd.

olvass tovább

Taylor Swift dalok, amiket hallanod kell

  • 2014. december 13.

Taylor Swift a szemünk előtt cseperedett bájos kamaszlányból hosszú lábú csinos nővé. Szép, tehetséges, és fiatal kora ellenére már 6 Grammy-díj boldog tulajdonosa. Az amerikai, country-pop énekesnő, dalszerző és színésznő éppen ma ünnepli 25. születésnapját, ez alkalomból egy csokorba gyűjtöttük a legjobb dalait.

olvass tovább

Így tévézünk mi

  • 2014. november 25.

Egy hosszú, fárasztó nap után szinte megkönnyebbülés hazatérni, csak feltenni a lábunkat a kanapéra, kikapcsolni a telefonunkat, és belemerülni kedvenc TV sorozatunkba. A Samsung tévénézési szokásokról készült felmérése is rámutatott arra, hogy ezzel korántsem vagyunk egyedül, ugyanis az emberek életében igencsak fontos szerepet tölt be a televíziózás. Egyfajta menekülés ez a napi rutin elől, amelynek megvannak az árnyoldalai is, hiszen minden második ember érzelmileg is kötődik a kedvenc sorozatához, és amikor a főhős elbukik, sokszor nehezen élik meg a képernyő előtt.

olvass tovább

Bekövetkezett a beszélgetés halála

  • 2014. november 25.

Az okostelefon egy igen hasznos és sokrétű eszköz, azonban használói sok esetben előtérbe helyezik az általános társalgással szemben. Észrevétlenül lopakodik be a hétköznapokba az emberek közé, a végeredmény pedig nem más, mint a beszélgetés halála. A következő lehangoló és egyben vészjelző fotó összeállítást Babycakes Romero fotós készítette, aki előszeretettel dokumentálja az utcai forgatagban elkapott pillanatokat. A következő képeken a mobiltelefonok káros társadalomformáló szerepére szeretné felhívni a figyelmet.

olvass tovább

Minden, amit tudni akartál a TV Maciról

  • 2014. október 23.

Magyarországon kevés hozzá fogható emblematikus személyiség él. Karrierje egyszerű szignálfiguraként indult 50 évvel ezelőtt, és bár a hosszú évek alatt sokat változott, mégis a rendszerváltás nagy győztese maradt. Több generáció csemetéjét szögezte esténként a képernyők elé, viszont kivétel nélkül mindenki a szívébe zárta. Boldog születésnapot, TV Maci!

olvass tovább

Így foglald le a gyereked borús napokon

  • 2014. október 17.

Építsetek együtt sátrat a nappali közepére vagy a kicsi hálószobájába, aztán bújjatok be mesét olvasni, játszani vagy csak úgy. A tervezés és alkotás során rengeteg időt tölthettek egymással úgy, hogy közben a kreativitásotokat is használni tudjátok.

olvass tovább

Rövid viszony egy rossz íróval

  • 2014. szeptember 23.

"Ne szivarozz a lakásban, te hülye!" De mire kimondtam, már tudtam, hogy hiába szólok rád, rólad lepereg a felszólító mód, utálod, ha utasítanak. Ezért sem tűrted meg sokáig az alkalmazottként tengetett helyzetedet a Salak és Sugár Kiadónál. Hamar rájöttél, neked könyveket kell írni. Vulgáris és vacak könyveket.

olvass tovább