Kulcsszó keresés /


Top10: stílusos elegancia - csipke mintás manikűr ötletek

  • 2017. november 28.

A december egésze az ünnepi hangulatról szól, és mi az, ami jobban passzolhatna ehhez, mint az elegáns, visszafogott, mégis stílusos csipke. Ezúttal a manikűrünket érdemes szebbé és különlegesebbé varázsolni ezzel a mintával, így most következzenek galériába rendezve a kedvenceink.

olvass tovább

Stílusiskola: dobd fel a hangulatod egy kis rózsaszínnel

  • 2017. november 06.

A rózsaszín az a szín, ami bármikor képes feldobni a hangulatunkat, legyen ősz, nyár, vagy éppen egyre inkább télbe hajló, szeles, esős idő, amit legszívesebben a hátunk közepére sem kívánnánk. Éppen ezért mi azt javasoljuk, hogy próbáljatok meg inspirálódni a galériánkból, ugyanis egy kis játékos elegancia és stílus bármikor jobb kedvre deríthet.

olvass tovább

Stílusiskola: ősszel is viselj feketét fehérrel

  • 2017. október 19.

A fekete és fehér együtt egy klasszikus, kifejezetten stílusos, kifinomult párosítás, amely rengeteg lehetőséget tartogat magában, és egyfajta könnyed eleganciát kölcsönöz viselőjének. Úgy gondoljuk, hogy ősszel is kifejezetten jó választás lehet, és ezt szeretnénk is bebizonyítani a most következő galériánkkal!

olvass tovább

3+1 tipp a tökéletes irodai szettért

  • 2017. szeptember 26.

Míg nyáron elég volt felkapnunk egy szoknyát és egy laza blúzt, a hűvösebb napok érkezésével egyre nehezebb kitalálni, mit vegyünk fel reggelente. A kabátunk nem passzol a nadrágunkhoz, a kisruhához hűvös van, a cipőnk pedig beázik, mire beérünk a munkahelyünkre. A Springfield most segít nekünk, hogy minden nap könnyedén összeállíthassuk az irodai szettünket.

olvass tovább

Az évek során megtanultam, mi a fontos egy ruhában: a nő, aki viseli azt - Yves Saint-Laurent ma lenne 81 éves

A francia divattervező, 2002-es visszavonulásáig az haute couture és a prêt-à-porter területén dolgozott, neve összefonódott a finom, ám különleges jellegzetességet hordozó eleganciával. Nevét viseli az általa alapított divatház is. Tervezései a hatvanas években gyakran botrányszámba mentek, ugyanis például elsőként készített átlátszó anyagokból és farmeranyagból modelleket. Yves Saint- éves. Laurent kilenc évvel ezelőtt hunyt el, ma lenne 81 éves.

olvass tovább

Audrey Hepburn legendás stílusa

  • 2017. június 16.

Audrey Hepburn, aki nemcsak mesés szépségével, de szelíd jóságával is beragyogta a filmvilágot. Mindemellett igazi stílusikon volt, amit mi sem bizonyít jobban, hogy napjainkban is nők milliói utánozzák legendás szettjeit. Mindig is a klasszikus eleganciát képviselte: most megmutatjuk, milyen darabok jellemezték legendás stílusát!

olvass tovább

A bukást és a sikert egyaránt nehéz eleganciával viselni. - idézetek Adrien Brodytól

  • 2017. június 14.

Adrien Brodyt a Zongorista című film főszerepének köszönhetően ismerhette és jegyezhette meg az egész világ, azonban ez a szerep igazi kihívásokat tartogatott a számára. Meg kellett tanulnia Chopint játszani, lengyelül beszélni, és hat hét alatt több mint tizenhárom kilót kellett leadnia a hiteles alakításhoz az utolsó gettó-jelenetekben. A nézők és a szakma is megemelte kalapját a teljesítménye előtt, így még az Oscar-díjat is bezsebelhette. A színész ma ünnepli 44. születésnapját, mi pedig a legjobb idézeteket hoztuk el tőle ebből az alkalomból!

olvass tovább

Stílusiskola: csipke szettek

Az örök klasszikus, visszafogott eleganciát tükröző csipke a legjobb barátunk lehet a nyári szezonban, ugyanis anélkül lehetünk stílusosak, hogy megsülnénk az adott szettben. Nekünk farmerral a kedvencünk, de gyakorlatilag bármivel lehet kombinálni! Mutatjuk a kedvenc összeállításainkat.

olvass tovább