Kulcsszó keresés /


26 sztár, akik a valóságban utálják egymást

  • 2016. január 06.

A listánkon szereplő sztárok alig bírták ki az adott film forgatási szüneteiben egymás társaságát. Na, meg azokat a kínos percekben, amikor például csókolózniuk kellett. 26 celebritás, akik szívből utálják egymást... Style összefoglalás:

olvass tovább

Gigi Hadid, az új stílusikon (?)

A minap rá kellett döbbennem, hogy a divatot újfent szemtelenül fiatal (nálam is fiatalabb, innen a szemtelenül jelző) celebek diktálják. Gigi Hadid egy közülük, akit talán joggal követnek megszállottan emberek milliói.

olvass tovább

Hírességek karácsonyi hangulatban

  • 2015. december 25.

Minden évben képesek meglepni minket a karácsonyi kosztümben parádézó celebek. Összegyűjtöttük az elmúlt évek legemlékezetesebb ünnepi szettjeit, tűkön ülve várjuk az újabbakat!

olvass tovább

10+1 alkalom, amikor szívesen lettünk volna Lady Gaga helyében idén (is)

  • 2015. december 10.

Mondjuk Lady Gagának lenni mindenkor minden körülmények között klassz lehet, és nem csupán az észveszejtő tehetsége, hanem a szexi vőlegénye miatt is. Na jó, ha választani kellene Taylor Kinney (a vőlegény) és a tehetsége között, akkor nem a tehetségét választanánk. Ez van. Ez pedig egy évbúcsúztató lista a művésznőről...

olvass tovább

Új divatőrület: a hajtetkó!

  • 2015. október 29.

Nehéz dolga van a celebeknek, főleg, ha valamilyen divatújdonsággal szeretnének előrukkolni. Kylie Jennernek most mégis sikerült, ráadásul anélkül, hogy bohócot csinált volna magából.

olvass tovább

20 meglepő celebbarátság

  • 2015. október 23.

A hírességek világában mindenki ismer mindenkit, de gondolnád, hogy a sok érdekkapcsolat között valódi barátságok is köttetnek? Íme, néhány igaz sztárbarátság!

olvass tovább

Szoptató celebmamik

  • 2015. október 22.

Az egészséges mell hetében nem hagyhatjuk ki a sorból a mell legfontosabb és legnemesebb szerepét, a szoptatást. Tekintsétek meg a hírességekről készült legszebb képeket!

olvass tovább

10 celebfrizura, ami öregít

Mi, nők állandóan szeretnénk minél fiatalosabbnak, üdébbnek tűnni, ezzel pedig a sztárok sincsenek másképp. Elnézve azonban néhány celebfotót, néha ők sem találják el a megfelelő tónust, stílust, és a tökéletesnek hitt frizura bizony jó néhány évvel megöregíti őket.

olvass tovább