Kulcsszó keresés /


A legjobb úticélok babaváró nyaraláshoz

  • 2013. augusztus 23.

A babaváró bulik manapság már teljesen természetesnek számítanak, a születendő gyermek érkezését számos kultúrában szokás ünnepelni különböző formákban. Nemrégiben egy új trendhullám ütötte fel a fejét, melyben nem a baba érkezése, hanem a mama és a kispapa utolsó közös kettesben töltött élményén van a hangsúly.

olvass tovább

Napi Üzenet - augusztus 14.

  • 2013. augusztus 14.

A mai napon egységbe hozhatod életed a Föld rezgésével, földeld magad. Ma szervezz embereket magad köré, gyűjtsetek erőt, közös célokért, jövőtervezés. Napi megerősítés: Ráhangolódom életem céljára és tudom, hogy földanya mindig táplál és ellát minden jóval.

olvass tovább

Nem mindegy, mi a célod!

Azt hiszem az életben az egyik legnehezebb dolog kitalálni merre menjünk, milyen célok mentén szervezzük az életünket. Nehéz meghatározni az irányokat egyetlen napra éppúgy, mint egy hétre, egy évre, vagy akár egy egész életre. Nem csak azért, mert kell, hogy valamilyen valós képünk legyen az életről magáról, és önmagunkról, hanem mert azt is tudnunk kell, hogy milyen filozófiát követünk, vagy inkább, hogy követünk-e egyáltalán valamilyet, s hogy tudatában vagyunk-e a folyamatnak vagy sem.

olvass tovább

Napi Üzenet - március 22.

  • 2013. március 22.

A mai napon különböző helyzetekben előnyöd lehet és sokat tanulhatsz belőlük. Ma előreléphetsz a munkádban, új kreatív célokkal ajándékozod meg önmagad. Napi megerősítés: naponta új, kreatív ötleteim vannak, amelyekkel sikeresen erősítem az önbecsülésem.

olvass tovább

Napi Üzenet - március 20.

  • 2013. március 20.

A napéjegyenlőség ma elindíthatja, hogy az életcélod szerint élj. Ma készíts új terveket, célokat, köszöntsd a tavaszt, díszítsd az otthonod. Napi megerősítés: Megújulva, új tervekkel, célokkal, valóra váltom a legvadabb álmom.

olvass tovább

Napi Üzenet - február 25.

  • 2013. február 25.

A mai napon tegyél valami "varázslatosat", használd a bölcsességed. Ma tűzz ki célokat, tervezz, szervezd meg az életed. Napi megerősítés: Az egész életemért, mindenért hálás vagyok a mai napon.

olvass tovább

Napi Üzenet - február 17.

  • 2013. február 17.

A mai napon tervezd meg az utadat, tűzd ki az elérendő célokat, határozd meg a sorrendet és lásd, ahogy máris azt éled. Ma otthonod csinosítása, néhány új dolog vásárlása dobja fel életed. Napi megerősítés: Tudatosan tervezem az életem és elérem a céljaim, öröm van bennem és ezt sugárzom a világba.

olvass tovább

Gondolatok Agatha Seymourtól - szeptember 1.

  • 2012. szeptember 01.

Szeretem azokat a célokat, kihívásokat, amelyekért kizárólag fizikai síkon kell megküzdeni. Úgy érzem, hogy azok az eredmények, amelyeket így érek el, meghatározó bizonyítékok az állóképességemre, kitartásomra, elszántságomra, ezért aztán rendszeresen kitalálok magamnak ilyen feladatokat. A legutóbbi elhatározásom a maraton futás. Mindennapi munkát kíván, komoly erőfeszítéseket és az eredmény önmagáért beszél. Az unokáimnak is mesélek majd róla…

olvass tovább

Napi Üzenet - május 27.

  • 2012. május 27.

A mai nap legalkalmasabb új tervek ,célok hatékony összerendezésére. Ma rendezvények, család, ünneplések ideje. Napi megerősítés: Eldöntöttem,hogy ez lesz életem legcsodálatosabb időszaka.

olvass tovább