Kulcsszó keresés /


10 film, amit idén látni kell

  • 2014. április 21.

2013-ban olyan zseniális alkotásokat láthattunk a vásznon, mint: a 12 év rabszolgaság, a Jégvarázs, az Amerikai botrány, a Gravitáció és még sorolhatnánk. És ahogy azt már Hollywoodtól megszokhattuk, a lista 2014-ben is tovább bővül, így jó filmekből idén sem lesz hiány. Vessünk hát egy gyors pillantást tíz filmre, melyekért biztosan megéri majd a mozikba látogatni!

olvass tovább

Tippek a napos oldalhoz

  • 2014. február 16.

23 éves kora ellenére már másodszor izgulhatunk az Oscar-díj átadáson érte, azok után, hogy a Golden Globe díjat bezsebelte idén az Amerikai botrányban nyújtott alakításáért. Hollywood új üdvöskéje, pedig sosem állt szándékában beállni a sztárok hosszú sorába. Allűröktől mentes, és egymás után teszi próbára a riporterek idegeit az interjúk alatt. Mindenki imádja könnyed és fesztelen stílusáért, azért mert vállalja önmagát, és nem zavarja meg az, hogy mit várnak el tőle. Kétségtelenül követendő példa a nők számára Jennifer Lawrence, nézzük, miért.

olvass tovább

Az eltitkolt Woody Allen film

  • 2014. február 03.

Immáron több mint 20 éve annak, amikor 1993-ban attól volt hangos a média, hogy Woody Allen szexuálisan zaklatta örökbe fogadott lányát, Dylan Farrowt. A botrány Mia Farrow-val való viharos szakításukat kísérte. A legendás filmrendezőt végül a legfelsőbb bíróság ártatlannak nyilvánította, de gyermekeivel csak szigorú felügyelet mellett találkozhatott. Allen mindvégig tagadta bűnösségét az ártatlanság védelmére hivatkozva.

olvass tovább

Stílusevolúció - Beyoncé

  • 2013. december 19.

Szinte képtelenség tíz év alatt egy percet sem öregedni, de valahogy minden egy neves dívának sikerül. Beyoncét nehéz nem szeretni, mert minden pórusából tehetség árad, soha nem voltak botrányai, karrierje kezdete óta ugyanabba a férfiba szerelmes, és mosolyog, mosolyog, mosolyog. Hiába nem mindig volt megkérdőjelezhetetlen a stílusa, neki minden jól áll, így ez egy kedves retrospektív a legenda elmúlt másfél évtizedéből.

olvass tovább

Little Miss Botrány

  • 2013. április 26.

Hogy is mondta az életre kelt játékmaci abban a Marc Wahlberg vígjátékban? Amerika megérett a pusztulásra! Nos, ebben az esetben sajnos igaz az állítás.

olvass tovább