Kulcsszó keresés /


25 éves a Springfield

  • 2013. március 23.

Születésnapi kampánnyal ünnepli 25 éves évfordulóját a Springfield. A kampány egyik szereplője egy népszerű spanyol divatblogger, Alba Galocha lett.

olvass tovább

A világ második legjobb állása - Tensi

  • 2011. augusztus 11.

Túl van munkája felén az első magyar hivatásos világutazó. A 27 éves budapesti Gyémánt Balázs még 2010 végén jelentkezett A Világ Második Legjobb Állására, amelyet a Tensi hirdetett meg. A többszáz jelentkező közül ő bizonyult a legalkalmasabbnak arra, hogy főállásban tesztelje világszerte a legjobb szállodák ajánlatait, kipróbálja a legizgalmasabb programokat, megkóstolja a legkülönlegesebb ételeket. És természetesen minderről be is számoljon a www.alegjobballas.hu blogon és Facebook-oldalán.

olvass tovább

Grant Legassick - Dél-Afrika értő fotósa

  • 2011. június 09.

Grant Legassick törzsgyökeres dél-afrikaiként jól érti az országát, népét. A Föld egyik legérdekesebb országában van pedig mit fotózni, nem vitatjuk. A kettő együtt pedig szerencsés találkozásként megteremtette Greg Legassick blogját, ahol találkoznak az arcok, tájak, emberek, városok, és persze Dél-Afrika. Búrok, angolok, feketék, gazdagság és nyomor, városok és csodálatos tájak.

olvass tovább

Hot Design Mirrors

  • 2011. május 03.

Az Ágy,asztal,tévé ezúttal a nők által (is) birtokolt lakásokba kalandozik, legalábbis bennünk még él a sztereotípia (vagyis inkább elvárás), egy férfi legfeljebb a borotválkozás közben nézegeti magát. Itt viszont minden a tükörről szól, ami ugye nem hazudik, kivéve ha épp az a cél vele.

olvass tovább

Új őrület az utcákon

  • 2011. május 02.

Sok jel utal az elmúlt években arra, hogy a divat végre elindult egy humánusabb, megfoghatóbb, demokratikus elgondolás felé, így történhetett, hogy a neves divatházak is foglalkoztattak plus size-modelleket, nagyobb méretű ruhák gyártását is megkezdték.

olvass tovább

Pripjaty újra

  • 2011. május 02.

A csernobili atomkatasztrófa 25-ik évfordulója sajnálatos aktualitást kapott a fukusimai atomerőmű körüli vészhelyzet kapcsán, így a számtalan memoár mindegyike kitért az atomenergia körüli vitákra. Mi ebben állást nem foglalunk, ám szemezgettünk egyet a legjobb orosz fotóblog képei közül. Szomorú képek következnek.

olvass tovább

L.A. Makeup nagykövet választás

  • 2011. március 30.

Több mint 200 jelentkező közül választott nagykövetet az L.A. Makeup. Az öt szerencsés lány feladata a márka képviselése. Fél éven keresztül tesztelik a termékeket és tapasztalataikról hírt adnak blog oldalukon.

olvass tovább