Kulcsszó keresés /


Plasztika és karrier - A könnyebb boldogulásért II.

  • 2015. február 18.

Az arc karakterét meghatározza az orr nagysága és formája, jelentőségét fokozza, hogy öltözködéssel, sminkkel, egyébbel nem korrigálható megjelenése. Esztétikai korrekció, az archoz leginkább illő forma kialakítása orrplasztikával lehetséges, melynek számos változata került kidolgozásra. Világszerte, így nálunk is többen vállalkoznak orrplasztikára, hogy tökéletesítsék - vagy balesetet, sérülést követően helyreállítsák - profiljukat. Eltört orrcsont a szépség jegyében.

olvass tovább

A szezon legcsodásabb kabátjai 20.000Ft alatt

  • 2014. november 14.

Lassan végleg elbújnak a játékos napsugarak a halványszürke felhőtakaró alatt, és látszani fog a leheletünk, amint a forralt bort kortyolgatjuk. Ha szeretnénk a réteges öltözködést egy modern, és csodás kabáttal megkoronázni, de nem szeretnénk tetemesebb összeget rászánni, akkor nézzünk körül az áruházláncok kínálatában!

olvass tovább

Így öltöztek a stílusikonok karrierjük elején

  • 2014. október 16.

A stílusérzék bár adottság, öltözködésünk alakítható, sőt az idő múlásával formálódik is. Senki sem születik tökéletesnek, még az egyébként annak hitt hírességek sem. Akikre manapság stílusikonként tekintünk is kezdték valahol, és hosszú évek során váltak öltözködést illetően követendő példává. De hogy festettek 5, 10, 15 évvel ezelőtt?! Lássuk!

olvass tovább

Különleges bokacsizmák 15.000Ft alatt

  • 2014. október 15.

Nehéz ebben az átmeneti időszakban öltözködni, de a bokáig érő csizmák jó barátaink lehetnek a melegebb napokon, és a rétegezett öltözködést igénylő, orrpirosító időben is. Ha bizonyos büdzséből dolgozunk, akkor sem kell aggódnunk, remek darabokat kínálnak 15.000Ft alatt is!

olvass tovább

Hogyan öltözzünk, ha felsővezetők vagyunk?

  • 2014. október 13.

A minap egy üzletembereknek évről évre megrendezett konferencián adhattam öltözködési tanácsokat, természetesen érintettük az öltözködés alapvető hármas szabályát: nevezetesen ki a személy, mi a helyszín és mi a kommunikálni kívánt üzenet.

olvass tovább

20 átmeneti kabát minden stílusban

  • 2014. október 10.

Öltözködés szempontjából vitathatatlanul az átmeneti évszakok a legizgalmasabbak: míg a nyári hőségben és a téli fogcsikorgató hidegben főleg praktikus szempontok alapján döntünk, ebben a csodás őszi időjárásban van lehetőségünk kicsit kísérletezgetni, variálni.

olvass tovább

A legstílusosabb sztárpárok

  • 2014. szeptember 23.

Stílusos sztárpárok, akiknek a macinacin és a flip-flopom túl is van élet, méghozzá nem is akármilyen! Az alábbi párosok amellett, hogy híresek és szerelmesek, a kifogástalan öltözködés sem áll messze tőlük. Nem a ”leg”-eket vettem számba, - hiszen kinek ez, kinek az, - csupán olyan hírességeket, akik akár a mindennapokban, akár a vörös szőnyegen időről-időre bebizonyítják, hogy ők így ketten nagyon is jól mutatnak.

olvass tovább

Kölykök a deszkán

  • 2014. szeptember 10.

A gördeszkások egy olyan szubkultúrát képviselnek a társadalom egészén belül, akiket nem csupán sajátos sporttevékenységük különböztet meg a többségtől, hanem például öltözködési szokásaik is. A deszkásokat - csakúgy, mint például a punkokat - bármikor felismerhetjük az utcán jellegzetes stílusuk alapján.

olvass tovább

Tűzpiros gardrób-tuning

  • 2014. február 12.

Divat ide vagy oda, sokan az öltözködésben, ahogy a mindennapokban is biztonsági játékosok vagyunk, és a fekete-fehér-farmer színeken kívül nehezen csempészünk be a ruhatárunkba más árnyalatokat. A barnát is szívesen hordjuk, mert az majdnem fekete, de az élénk színekkel már hadilábon állunk. Nem is csoda, hisz a tél színe egyébként sem a pantone vagy az uv narancs, de a pirosat semmiképpen se temessük a gardrób mélyére.

olvass tovább