Kulcsszó keresés /


Mini Outfit - Szabadtéri játék

  • 2014. április 04.

Az időjárás végre lehetővé teszi, hogy sokkal több időt töltsünk a szabadban. Nagyokat sétálunk. Beszippantjuk a tavaszi virágok illatát. Szaladgálunk a réten. És végre újra hempereghetünk a fűben is. Egy ilyen szabadtéri játékra állítottuk össze Attila szettjét. A kék farmer és hozzá színben harmonizáló vászoncipő mellé egy színes, vidám inget választottunk. Az ing alkalmas viselet tavasszal, amikor még a rövid ujjú pólókhoz hűvös van, viszont a pulóverre már nincs szükség. A sportos mellény mindig egy remek kiegészítője a tavaszi szettnek, ha hirtelen elbújik a nap.

olvass tovább

Mini outfit - happy flowers

  • 2014. március 21.

Nyílnak a virágok, érkeznek a meleg idő hírnökei. A happy spring outfitben már nem szerepel a sapka és a kabát, és a csizmát is lecseréltük félcipőre. A nagy, vidám kendőket kimondottan kedveljük ebben a szezonban, mivel reggel hűvösebb időben még a nyak köré tekerjük, délután viszont már pulóver helyett is a gyerkőcre köthetjük, ami egy "basic" felsőt is sokkal vidámabbá tesz. Léna finom bája épp a tavaszi tulipánok hangulatát tükrözi vissza, ettől válik letisztulttá és hamvassá a kollekció.

olvass tovább

D&G gyermekwinter

  • 2013. október 21.

Itt a Dolce&Gabbana back to school kampánya után az őszi-téli kampány is, melyre a virágok, csillogó, valamint kötött ruhák jellemzőek. Gyermeki tisztaság és az ezzel párosult elegancia tökéletes példája.

olvass tovább

Virágos esküvői hajfonatok

  • 2013. augusztus 07.

Mielőtt „IGENT” mondanál az esküvői hajkoszorú választásodra, bemutatjuk Neked a 2013-as nyári trendet. Minden divatos, ami egyszerű és virágos. Használjuk ki a nyár adta bőségeket, és viseljünk a hajunkban színes virágokat. Hosszú és rövid hajban ugyanolyan jól mutatnak a virágkoszorúk vagy csupán egy virágmasni. Fontos, hogy az esküvői ruha és a hajviselet a legtökéletesebb összhangban legyen, ezért stílusodnak megfelelően válassz!

olvass tovább

A legszebb álom, ami megtörtént velem

  • 2013. május 26.

Eljött ismét a nehézszagú május. Ebben a hónapban ébredtem fel az édes álomból, amiről úgy hittem, igazából megtörtént velem.Felébresztett a virágok fojtó szaga, minden telis-tele volt már ezen a kéretlen pirkadaton az émelyítő, rózsaszirmú pünkösdivel.

olvass tovább

Átmeneti állapot

  • 2013. február 10.

Pár hét, és nevetve fordítunk hátat a télnek. Már megjelentek az első hóvirágok és alig várjuk, hogy ibolyát szagoljunk. Ám előtte lessünk el egy két stílustrükköt, egyenesen a new yorkiaktól.

olvass tovább

Gondolatok Agatha Seymour-tól - június 17.

  • 2012. június 17.

Imádom a virágokat! Ezért aztán lehetőség szerint nálunk mindig van az asztalon egy csokor. Mivel a nyár rengeteg lehetőséget kínál mindenki számára ahhoz, hogy virágoktól illatozzon az otthona érdemes is élni vele. Szerencsére olcsóbb és drágább kategóriában egyaránt óriási a választék. Aki panelrengetegben él vagy egyszerűen csak kisebb-nagyobb városban, annak ez egy egyszerű és csodálatos lehetőség a hangulatos, szépséges otthon kialakítására.

olvass tovább

Napi Üzenet - június 2.

  • 2012. június 02.

A mai nap legalkalmasabb arra, hogy megkérdezd magadtól: mik az igazi ambícióid? mire vágysz? Az otthonodba ma pihenés, mosás, virágok napja. Napi megerősítés: Céljaim, vágyaim mindig úgy teljesülnek, ahogy szeretném.

olvass tovább