Kulcsszó keresés /


Thomas Sabo Valentin-napi meglepetései

  • 2012. január 27.

A THOMAS SABO nemzetközi életmódmárka legújabb, 2012-es tavasz-nyári kollekciója, a GLAM & SOUL megérkezett a budapesti márkaboltba, amely nemrégiben teljes átalakításon ment keresztül. Az új kollekció érzelmes kiegészítői tökéletesen passzolnak a szerelmesek ünnepéhez is!

olvass tovább

Valentin egyedül

  • 2011. február 14.

Bár hazánkban a Valentin nap kevésbé elterjedt ünnep mint a nyugati országokban, mégis sokan furcsán néznek Rád, ha azt mondod, egyedül töltöd a Valentin napot? De mégis, mi olyan szörnyű abban, ha azzal töltöd a Valentin napot, akit a legjobban szeretsz: saját magaddal?

olvass tovább

Költemény Valentin napra

  • 2011. február 11.

A divat sokszor nem a viselhetőségről szól, hanem a művészetről, alkotásról. A műremek megalkotóit, a stylistot, a ruha tervezőjét, a fodrászt, sminkest és nem utolsósorban a fotóst a legkülönbözőbb események, emberek, vagy neves napok ihletik meg, legyen az akár a Valentin nap.

olvass tovább

Ajándék ötlet Valentin napra.

  • 2011. február 07.

Az exkluzív Valentin napi ajándékcsomag tartalma egy üveg minőségi rosé, egy tartós, impregnált vermont rózsaszív, 3 db illatos, szív alakú Bomb fürdőgolyó, egy bájos cserepes virág és egy Chocome kézzel készített csokoládékülönlegesség. Lepje meg kedvesét ezzel a minden érzéket kényeztető, luxus ajándékcsomaggal!

olvass tovább

Valentin napi ajándékötletek

  • 2009. február 09.

Ha ellenállhatatlan vágyat érzel magadban ahhoz, hogy mindenáron elhalmozd kedvesed valami egészen felesleges, egyben idegesítően cuki dologgal, akkor olvasd el ezt a cikket.

olvass tovább