Kulcsszó keresés /


Top 15: A legemlékezetesebb sminkek és frizurák a Cannes-i Filmfesztiválról

Ahogy annak az elmúlt napokban is szemtanúi lehettünk, a Cannes-i Filmfesztivál minden évben sztárparádé. 2016-ban május 11. és 22. között lepték el a hírességek a vörös szőnyeget, egyeseknek a megjelenése nagyobb, másoknak kisebb visszhangot kiváltva. Íme, a mi listánk az idei emlékezetes szépségpillanatokról, Blake Livelytól egészen Palvin Barbaráig.

olvass tovább

10+1 híres nő legelső vörös szőnyeges megjelenése

  • 2016. május 12.

Akkor jöjjön megint egy kis nosztalgia, mert mi imádunk régi fotókat nézegetni. Ezúttal pedig híres színésznők és énekesnők legelső red carpet lookjait kutattuk fel nektek. Lapozzuk át, hogyan festett Angelina Jolie, Cameron Diaz, Shailene Woodley és a többiek az első alkalmakkor, amikor vörös szőnyegre léptek.

olvass tovább

Street style inspirációk Jennifer Lawrencetől

J-Law egyike azon hollywoodi hírességeknek, akik bár dívaként uralják a vörös szőnyeget, az utcán mégis lazán, egyszerűen, de mégis stílusosan öltözködnek. Az alábbi szetteket akár mi is össze tudjuk válogatni a saját szekrényünkből – nem csoda hát, hogy a színésznő kedvenc street style ikonjaink közé tartozik.

olvass tovább

Kendall Jenner stílusevolúciója

A nagyobbik Jenner lány nem mindig volt nemzetközi divatikon, szupermodell, és minden második designer márka arca, nyúlánk kislányként még rózsaszín cicanadrágban rohangált a vörös szőnyegeket anyukája után. Összegyűjtöttük nektek Kendall legemlékezetesebb megjelenéseit 2008 óta!

olvass tovább

15 vörös szőnyeges ruha, amik beleégtek a tudatunkba

  • 2016. február 23.

Vasárnap lesz a 88. Oscar gála, amit mondanunk sem kell, hogy már mi is tűkön ülve várunk. Vörös szőnyeges összeállításból hoztunk nektek - ismét - egyet, bár nem voltunk szűkmarkúak ez ügyben az utóbbi időben. Most olyan ruhákat gyűjtöttünk össze, amiket egész biztos, hogy sosem felejtünk el... Na de nem feltétlenül azért, mert olyan gyönyörűek voltak.

olvass tovább

10+5 ruha a SAG Awardsról

  • 2016. február 01.

A szombati Screen Actors Guild Awardson ismét eleget tettek az ünnepelt filmcsillagok a vörös szőnyeges kívánalmaknak. Bár nem mindenki. Nézzétek meg válogatásunkat, és válasszátok ki, nektek melyik belépő volt a kedvencetek!

olvass tovább